Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- PlayStation 5 Pro teszt
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- PlayStation 5
-
GAMEPOD.hu
Ha kérdezel, akkor kérdezz úgy, hogy segíthessünk: írd le a gyártót, típust, évjáratot és motorkódot/ teljesítményt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bul07
nagyúr
Hát
Lassan itthon is ennyit kérnének ezért, és azért ott több a fizetés, nem kicsit
Így nézve nem is sok az a 600€Pontos infóim Ford autóról van itthon, vagyis februári ár
0W20 olaj 6.2l 46000Ft
üzemanyagszűrő 49000Ft
olajleeresztő csavar tömítés is 2300Ft
olaj, levegő, pollen szűrő összesen 27500Ft
Az egész 159000Ft[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
nagyúr
Én biztos, h márkaszervizbe vinném! Bár ez leginkább azon múlik, h mikor szeretnéd eladni az autót. Ha egy-két éven belül, akkor nem kérdés! Fiatal autók eladásánál (de igazából később is) különösen fontos, h végéig márkaszervizben szervizelték-e őket. A különbözetet valószínűleg simán vissza fogod kapni eladáskor. Ja! És innen nézve egyáltalán nem sok a 600 euró. Én több mint 330 ezer forintot fizettem ki egy C osztályos Merciért idén februárban, pont ugyanezekért a tételekért.
Big_Boss: a gyertyacserénél nem csak a futásteljesítményt, hanem az autó korát is nézik! Nekem két gyertyacserém is volt az utóbbi három évben: Audi S5, három éves korában 50e km, C400 Merci három és fél éves korában, 26e km.
[ Szerkesztve ]
-
gubabela
senior tag
Az régebben is hasonló áron ment, nem csak abból áll, hogy olajat cserélnek. Nálam cseréltek még hűtő+fékfolyadékot, átnézték mindenhol, szűrők cseréje, fékek levétele stb. Gyertyacserére sem számoltak fel extra költséget kb hasonló áron volt mintha netről lett volna véve. Ha mindent összeadok nem lett volna lényegesen olcsóbb, ha máshol csináltatom. Mondjuk nekem szerencsém van ebből a szempontból a szervízzel, nem lehúzósak, nem véletlenül hordom oda az autót meg hoztam el tőlük már a másodikat.
-
Tin
veterán
Na megvolt az olajcsere. Motul Specific 0W20 ment bele, és sima Bosch olajszűrő. Mondjuk Bosch szerviz. 179€ volt, de ment az elektronikus szerviz könyvbe is a bejegyzés.
Holnap azért a garázsban megnézem az olaj színét és a szintet is, aztán rendelek 1 litert utántölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest