Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Freddy76
addikt
válasz
Balinov #20902 üzenetére
A cseh és a szlovák sörökön a % a Balling fokot jelöli, ami az erjesztés előtti sör cukorfoka. 12 % esetében ez azt jelenti, hogy 100 liter ki nem erjedt sörlében 12 kg cukor van. Ez nem egyenlő az erjesztés utáni alkoholfokkal, bár összefüggés természetesen van. Emellett a magasabb Balling fok végeredménye az is, hogy az erjedt sör testesebb, ízesebb, jobb.
A Zlaty minden esetben 4-6 % közötti alkoholtartalommal rendelkezik. Ezért érezted lényegesen gyengébbnek, mert az is.
"Uram, Ön részeg." "Hölgyem, Ön pedig csúnya. De én holnapra józan leszek."
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új prémium hirdetések