Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• danteshell

senior tag

válasz Senior tag #1766 üzenetére

nem én hozom a döntéseket
    ha én hoznám a fidesz a tököli reptéren tartotta volna a tüntetést
    az mszp meg a dunakeszi reptéren...
    a többit meg jól elverettem volna a kossuth térnél
    :)

7447 óta folyamatosan...

• james

aktív tag

válasz Senior tag #1766 üzenetére

Ez a terelés vagy nem terelés a kulcskérdés. Szerintem elég egyszerűen eldönthető. Volt-e rendőrkordon, sorfal a Bajcsi Andrássy sarkon, ami nem engedte volna őket az Oktogon felé, vagy a híd felé. Vagy esetleg volt-e sorfal magán a Bajcsin, ami elzárta volna a Nyugati tér irányt. Ha voltak ilyen sorfalak és kordonok, akkor arról fotó is van, ez egyértelműen bizonyítaná a rendőrség rosszindulatát, esetleg Gyurcsány felelősségét is.

Másfelől azokkal értek egyet akik szerint felelőtlenség volt az Astoriára hívni az embereket, Kossuth tér Korvin köz közé középre... :Y Szal tényleg ott van a vár, a Fidesznek oda különben is bérlete van, meg szebb is, tágasabb is, jó a kilátás, nem füstös a levegő...persze lehet kellettek Viktornak a drámai képek, meg a sérült emberek a Brüsszeli mószerhoz...tegnap az derült ki, hogy nem is szólt az embereknek, hogy helyzet van... NEM SZOLT! pedig a rendőrség bevallása szerint ők figyelmeztették....

Jelenleg tehát két összeesküvés elmélet ütközik, a Viktor féle parasztáldozat (ez rólatok szól) vagy a Gyurcsány féle huszárjáték (ez is)...ha bármelyik bebizonyosodik, akkor az illetőnek buknia kell. A kordonos fotók itt sorsdöntőek lehenek, nézzetek utána.

Esetleg lehet hogy sima vismajor volt, ez is előfordúlhat, de ez Viktort pl. nem menti fel, legalábbis a felelőtlenség alól...

[Szerkesztve]

Aktív témák