Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Palafi
aktív tag
válasz Ajándékok #72701 üzenetére
Mindegyiken más megy ezért az nem jó. Többnyire kettő megy, egyiken játék, másikon egyéb. Ritkán előfordul hármas felállás is, játék, egyéb és meccs.
Még mondja valaki azt, hogy a férfiak nem tudnak egyszerre több dologra figyelni.[ Szerkesztve ]
A dzsungelben minden ehető. Te is.
-
torma1981
veterán
Sziasztok. A héten SD rendelést valaki?
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Doggy dog #72699 üzenetére
Tényleg nem tudom mi baj lehet ezekkel a falvakkal. Mellesleg Sásd város.
Talán látszik rajtuk, hogy szegények, de hát ez az ország egy szegényebb vidéke. A lakók azért nem útonállók.Amúgy, bármelyik útvonalon haladhatsz. A magasabbrendű utak jobb minőségűek, ennyi. De, hogy bármelyiket kerülni kellene egy átutazás során az ott élők miatt? Hmm. Ez most sem fér a fejembe.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Doggy dog
senior tag
Köszönöm a segítségeteket.
És elnézést mindenkitől,nem állt szándékomban megbántani senkit sem!APA LETTEM! Samsung Galaxy S4 Active GT-I9295
-
cuebler
senior tag
válasz M_AND_Ms #72706 üzenetére
mosdós eleve vagy tíz ház a főúton... sásd igaz, hogy meglehetősen "színes" városka, de eddig több volt ott a paraszt sofőr, mint a "furcsa ember"... baté meg hát... csak baté. ott másfajta "furcsa emberek" vannak, kékek és minduntalan a papírjaidra kíváncsiak. meg néha még kéretlenül fényképezik is az embert autóstul, családostul
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
UHHH
senior tag
válasz Doggy dog #72707 üzenetére
Biztos túl sok Olaszliszkát néztél a TV-ben anno...
Nem kell izgulni! -
kwetax
csendes tag
Sziasztok,
eladó IT-s,számteches, szoftverfejlesztő céget vásárolnék. Ha tudtok valamit jlezzetek légyszi.
Köszi
-
M_AND_Ms
veterán
Arról nem is beszélve, hogy Bonyhád és környéke sváb vidék, azok meg tényleg nem annyira "furák".
De el kell menni pl Bulgáriába és ott is lemenni a főútról. Ott már sokkal szembetűnőbb a szegénység, de még ott sem éreztem, hogy jaj csak ki ne kelljen szállnom.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bandus99
őstag
válasz Vertigo18 #72713 üzenetére
Melyik ruhadban? Mert ha munkaruhaban, akkor nem csodalom, hogy jonak tunik a kozbiztonsag.
Viccet felreteve en ugyan nem jartam Cserdiben, de amit ott a polgarmester csinal a helyiekkel, a hirek szerint, az peldaerteku. Gondolom a kozbiztonsagra is odafigyel, nem csak a foglalkoztatottsagra.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
mormota
senior tag
köszönöm, a CD problámám megoldódott hamarba, kaptam a postaládámba rokontól házhozszállítva, sörmentesen
Illusztrálok, tehát vagyok
-
Exian
addikt
válasz Vertigo18 #72713 üzenetére
Cserdi megint más tészta, ott a Bogdán Laci jól csinálja, amit csinál, ő ott már nem tűr meg problémás egyedeket, hiszen erre komplett programot is épített, a fiatalokat is megcélozva. Sokan szidják, meg minden, de szerintem nem csinálja rosszul a dolgokat.
Ugyan ez van anyósék falujában, az ottani polgármester is nagyon jól foglalkoztatja az embereket, motiválja őket feladatokkal és amit megtermelnek, az megy helyi meg távolabbi piacokra, feldolgozó üzemekbe, stb. Szóval nem is céltalan a munkájuk meg nem csak annyiról szól, hogy tisztán tartják az utcákat, hanem komoly termelőmunkát csinálnak, az eddig parlagon heverő önkormányzati és magántelkeket művelhetővé tették és termesztenek rajta (maszek telkeket is bérelnek).
[ Szerkesztve ]
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Hozzaertoket kerdeznem, most hivott a szomszed hogy ment haza es meg van kuldve a parkolo autom hatulja.
O lat valami folyas nyomot ivben a szomszed autokijaratatol, szerinte onnan johetett. Persze ez nem 100%
A szomszedban elvileg egy nem mukodo szallo van azt hiszem. Most rohanjak haza hivjak rendort? Vagy mit tennetek ti? Persze nem egyszeru "hazarohanni" mert munkaido vanVan me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Exian
addikt
válasz Bandus99 #72720 üzenetére
Ez a legrosszabb, ami történhet, amikor nincs ott az ember, amikor megnyomják a kocsit Részvétem
Ha tudsz, mindenképp jó lenne mihamarabb ott lenni és nyomokat rögzíteni, amíg frissek a nyomok.
Szemtanúkat is lehetne esetleg felkutatni, azt is jó mihamarabb.
Gondolom kamera nem volt sem a kocsiban és nincs a közelben sem térfigyelő.
-
Szilofon
aktív tag
Remek napom volt, egészen addig, amíg fel nem keltem.
-
Exian
addikt
válasz Janoska26 #72723 üzenetére
Ha már így szóba került ez a téma (sajnálatos módon): A fedélzeti kamerák felvételét mennyire fogadják el ilyen esetben? Az én kamerám tud ilyet (álló helyzetben is rögzít), néha szoktam is hagyni bekapcsolva, amikor forgalmasabb helyen rakom le a kocsit. Arra gondolok főleg, hogy mondjuk lehet, hogy csak elöl van kamera és csak arra fele rögzít, de hátul nyomják meg, de ha netán látszik utána egy autó, ami elhajt és főleg sérült, akkor vajon bizonyítéknak számít e? Rendőrök egyáltalán foglalkoznak e vele?
[ Szerkesztve ]
-
cuebler
senior tag
volt erről egy cikk pár hónapja. zanzásítva annyi, hogy a biztosító elfogadja adott esetben, bíróságon is elfogadják, viszont téged is beperelhetnek - mivel a felvétel készítése előtt nem kértél írásban engedélyt a rajta szereplőktől, vagy valami ilyesmi
szerk.: közben megtaláltam dashcam
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik csak a csúfságot látják a világban... a zűrzavart. Én a szépséget látom..."
-
Bandus99
őstag
Érdekes hozzáállás vagyis nekem furcsa felhívom 112 bejelentem illetékesnek továbbítják.... Nemsokára maganszamrol hívnak rendőrtől mondjam el mi történt tudom e ki volt mondom nem tudom a nyomokból következtetek a szomszédból jött De nem tudom ki volt.
Válasz jó ha van nyom akkor kijövünk.
Kérdezem tőletek ha nincs nyom nem tudom megnevezni ki volt ki se jönnek???Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bandus99
őstag
Nos kint voltak van ugyan folyadék nyom a földön ami ívben visszatolat a szomszéd bejáró felé De az semmit nem bizonyít a szomszéd állítása szerint innen senki nem ment ki úgyhogy ennyi.
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
Vertigo18
addikt
Lefutottam, jelentem, élek!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
moriak
tag
Sziasztok! Szerintetek melyik mobilszolgáltatónál van a legjobb ár/érték arányban kártyás számhoz internet? Előre is köszönöm. (Van a kérdésemhez megfelelő topik?)
-
Laca1212
őstag
Saját akkujukkal az ilyen dashcam-ok max ha 5 percet mennek el új korukban.
(#72740) nesa:
Nyilván tudom, de én nem raknék rá semmi fogyasztót a parkoló autóm akkujára. Hátha meglepi lesz belőle... -
válasz Laca1212 #72742 üzenetére
Az utángyártottak között van, ami elég gagyi...Nekem a C-5-ös Nokiához a második rendelés lett jó.
A másik akku itt teljesít jól.Mutogatni való hater díszpinty
-
Samus
addikt
Egész véletlen nincs valakinek elfekvőben, polc alján, kacatok között nem működő régi beltéri egysége? 5 évnél régebbi típusok érdekelnének (aránylag nagyok), és csak javíthatatlan, rosssz, "nem kell, vidd innen" állapotban. Csak a házára lenne szükségem. Esetleg DVD lejátszó is jó, ha nem lapos és tepsi méretű. Erősítő háznak kell. Jelképesen táblacsokit vagy sört is adok érte. Pécs, Szentlőrinc, Szigetvár, vagy utóbbi kettő közeli környéke lenne jó.
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
zzola
titán
Ha esetleg valaki épp keresne, maradt egy egy USB-C kábel - USB-C autós töltő.
BlitzWolf BW-C3 USB type C autós töltő
BlitzWolf BW-CB3 3A 1m töltő/adat kábel USB Type C[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Minden ami hőszivattyú
- Politika
- Gumi és felni topik
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Milyen alaplapot vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen program, ami...?
- Parfüm topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest