Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandus99
őstag
Sziasztok!
Biciklikhez erto topiktarsaktol kerdeznem, mifele kozepresz lehet ebben a kerekparban?
Egyik oldalrol ezt lehet latni
A masik oldalrol csak egy fekete kupak van Gazelle felirattalEzt igy ennyi alapjan meg lehet mondani ?
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
emre
veterán
válasz Bandus99 #72352 üzenetére
Ki kell venni.
Szerintem a rögzítő csavarból ítélve sima négyszög tengelyes, de a hosszát ránézésre nem lehet megmondani.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Netán valakinek SD rendelés?
-
hattrickuser
aktív tag
Eladó telefon: [link]
Minden esetben Privát Üzenetben keress!
-
Macka
veterán
Eladó Genius SP-HF1250B stereo hangfalpár. Kb 2 hónapos, a fényes részén még rajta a fólia, garanciális. 6.000, Pécsen házhoz tudom vinni.
[ Szerkesztve ]
-
dunc
nagyúr
-
balintdavid
tag
Ezek tényleg jó kis hangfalak az áráért, ilyenek vannak nekem is
kazuár
-
torma1981
veterán
Sziasztok.
Valakinek van eladó 2x4gb ddr3-as ramja?
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehh, a napi poén.
Átmegyek segíteni egyik ismerősömhöz, mert gond van a kapott doksi szerkesztésével. Nézem, pár .docx-et küldtek és a Win7 a wordpaddal akarja megnyitni őket. Meg is nyitotta, 1 nagy üres oldallal, mindegyiket. Betöltöm LO-ba, ott meg tökéletes. Nesze neked Microsoft és a formátum kompatibilitás...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
air
nagyúr
válasz CPT.Pirk #72364 üzenetére
Ugye nem Office 2016-tal, 2013-mal készült docx-et próbáltál megnyitni Win7-ben lévő WordPaddal?
Mert az nem véletlenül nem megy.
Tudomásom szerint valamikor az Office 2010 és 2013 között változtatott a Microsoft a OpenXML formátumon, és lefelé nem kompatibilis.
Igen, megvan. 2012-ben jött ki a 3rd edition. [link]
És a WordPad nincs is az OpenXML-t támogató alkalmazások listáján.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Nem én próbáltam megnyitni és gőzöm nincs róla, hogy miben készültek a fájlok. Oké értem, hogy nem ismeri ezt a formátumot, de akkor valami üzenettel értesíthetett volna róla, ne nyisson üres doksit. Vagy frissítsék azt a programot, elvégre nekik fontos a docx nyomatása...
s7evcsenko: helyes!
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
Bandus99
őstag
válasz CPT.Pirk #72368 üzenetére
Értesít elősször hogy nem tudja mivel megnyitni aztán ha a user rányom hogy mindig ezzel a programmal szeretnem akkor már nem kérdezi csak próbálja megnyitni.
Mire te odaértél a gombnyomás már megtörtént
Az így user error[ Szerkesztve ]
Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
-
-
Exian
addikt
válasz zsolt19900 #72372 üzenetére
Ha a hangfal párral kapcsolatban írtál neki, akkor sajnos már tárgytalan, már nálam szolgál szomszédkergetőként De gondolom már válaszolt.
-
Exian
addikt
Egy halom dolgot fogok kiszórni a következő napokban, íme az első kör:
- 15.4-es laptop kijelzők (azt hiszem 2db)
- 17"-os laptop kijelző (1db)
- komplett P4 gép(ek)
- számítógép házakMinden pofátlanul olcsón vihető, ábszolúte megegyezés szerint.
Csere is érdekelhet számomra hasznos dolgokra. -
Silencer83
addikt
ha valaki foglalkozik retro alkatreszekkel, kilo szamra vannak kifogastalanul mukodo:
LGA 775 lapok, procik bele,DDR1
DDR2 memoriak
vgak...
/ 40-50db konfig
olcson egybe akár[ Szerkesztve ]
-
saiyajin
senior tag
Nem, sorry, nem vagyok ennyire balfék, de se telefonról, se gépről nem látszik, a hozzászólásom. Kijelentkezve már megjelent mindhárom, és a tied is. Viszont megint belépve, Silencer hsz.-a sz utolsó.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
saiyajin
senior tag
Bonyolódik a dolog, mert freaghill-é most meg van. [kép]
De mindegy, jelentettem a dolgot. Kijelzőből pedig egy is elég."I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Magnum_
nagyúr
Eladó egy pár hónapos, hibátlan, karcmentes 'Micke' íróasztal az Ikeaból! 15.000,- Ft volt az ára, most 12.990,- Ft, ezért adom 9.000,- Ft-ért. Hetfon 12.00 korul at tudom adni. És a Vevő azért is jár jobban ezzel, mert nem megy fél óra a szerelésre :-) (no meg PécsEn nincs Ikea)
(Én pedig azért adom el, mert helyette egy felújított varrógép asztal került hozzám)
[link][ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-
Magnum_
nagyúr
Van az a penz, amiert a CsodaDell elado (mikrokarcmentes, uj allapot, meg a foliak es el vannak teve, i5,8gb,ssd,friss mx4 paszta, touchpaden 3M vedomatrica, uj nagy 60wh-s akksi es azzal 1.6kg, magyar vilagitos bill. Win7 matrica, upgrade w10), De az nem fer bele a 9k-ba :-(
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Mindketto jo. 8440p-m volt, A ceges gepem meg egy hp 8470p. A dellem jobb, de elfogadnam azert.
Az altalad felhozott ket gep egy kategoria, talan csak a dizajn es allapot donthet.
Nemreg linkeltem Bandusnak egy gepet itt. Azt az eladot nezd meg, jo cuccai vannsk nagyon es korrekt. En is nala vettem, aztan egy kollegam azota kettot is.
-
littlejohnny
aktív tag
Topiclakók! Szeretnék segítséget kérni egy fotóval kapcsolatban... Olyan dolgot szeretnék, mint a filmeken... Rossz szögből fotózott, életlen, stb... ebből kellene tűéles, tuti, olvasható, stb...
Nade tényleg: az alábbi képről kellene leolvasni a zártszelvény 2 oldalán lévő szorítópofák tetején lévő sorozatszámot... elvileg 52-vel kell, hogy kezdődjön... Köszi! -
torma1981
veterán
-
s7evcsenko
addikt
válasz littlejohnny #72398 üzenetére
Szerintem: 528120322
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs