Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Exian

    őstag

    válasz Ance #57697 üzenetére

    Igen, én is ezt kérdeztem rögtön, hogy miért nem ment az első, téves csekknél kideríteni, hogy mi van? Én a postás fejére is rákoppintenék egy cseppet, hogy mégis milyen eljárás az, hogy folyamatosan kivisz olyan levelet, amit nem is oda kellett volna vinnie. Ha meg a megadott faluban, megadott címen nincs olyan nevű egyén (ahogyan nincs is), úgy akkor neki visszakellett volna vinnie a postára és jelezni, hogy a címzett ismeretlen.

    Amúgy nem tudni semmit, nincs semmi írva a beidézésben. Még az sem teljesen 100%, hogy a két dolog összefügg. Csak sejthető.

    Szerintem mint tanút idézték be, mert lehet, hogy azóta elkapták az illetőt vagy csak keresik, mert lehet, hogy másokkal is eljátszotta ezt. De hogy hogyan?!?!

    Ezt kérdezem még egyszer: hogyan lehet bármit is szerződni-venni Telekomnál, hogy nem kérnek igazolványt? Vagy tényleg nem kérnek? Bemondhatok bármilyen számlázási címet-nevet? Kötve hiszem. Szóval nagyon érdekes az ügy :)

    Azt meg végképp nem értem, hogy akkor az a valaki miért egy létező, amúgy elég ritka nevet adott meg, aki valóban lakik a szomszéd faluban? Totál nem értem...

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák