Új hozzászólás Aktív témák

  • Ance

    őstag

    válasz s7evcsenko #42383 üzenetére

    Ha egy kicsit kell a zoom, akkor a Panasonic Lumix DMC-GF3 sem túl jó választás a 14-42-es objektívvel, amit adnak hozzá.

    Egyébként pont az általad említett okok miatt nincs új fényképezőgépem immáron 2 éve :D Valami mindig hiányzik, továbbá, ahogy hcl írta, sötétebb fényviszonyok között nem túl jól teljesítenek.
    Ez az általam linkelt Canon gép az, ami most kezd meggyőzni, hogy érdemes megvenni. Méghozzá ebben a tesztben a templomban készült tesztképek alapján mondom, hogy egy bridge géphez képest igen jól kezeli a sötét helyeket is.

    Innentől, hogy nem 12x-es zoom van rajta, hanem 35x-ös, az csak egy nyereség.

    Gondoltam leírom, hogy én az elején rendszeresen elkövettem azt a hibát, hogy a képeket 1:1-es nagyításban néztem, ahol a monitoron látható képen a fénykép kis részét látod. Na úgy tényleg csak a komolyabb gépek képei néznek ki jól. De őszíntén, amikor elmentél nyaralni, és otthon megnézed a képeket, akkor a képnek a részleteire leszel kíváncsi, vagy az egész képre? Szóval a minőségről való döntésnél szerintem nagyon nem érdemes belenagyítani a képbe, amíg otthon fullHD monitort használsz.

Új hozzászólás Aktív témák