Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- Bestbuy játékok
- Diablo IV
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Xbox Series X|S
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
FuckeR19
senior tag
Pár dupla rétegű dvd kellene nekem, foglalkozik valaki hasonlóval?
hirdetéseim: tiny.cc/prohardver -------és------- tiny.cc/aprod
-
Denniss
aktív tag
válasz Bandus99 #42327 üzenetére
Most lett feltéve egy harmadik központ, ez elég stabilnak tűnik. Úgy néz ki hogy a számhordozós számokra is kimegy végre.
Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
válasz s7evcsenko #42450 üzenetére
Lehet, de nem nagyon van MILC-re való nagytele, amit te szeretnél. Mondjuk ilyen 100-300mm tartományban. Ami meg van, az drágea.
30x zoom, aminek mondjuk 500mm a vége, az különben már rettenetes módon felesleges.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Bandus99
őstag
Elkezdett foglalkoztatni egy masik kerdeskor.
Nyaron Lellen lesz a nyaralas aztan ott a kozos TVn valoszinuleg olimpia fog menni egesz nap amit az asszony meg a gyerek nem feltetlenul fog nezni.
Gondoltam elviszem a kis 22" tuneres monitort meg vmi antenna szeruseget es lesz tv a szobaban.
A kerdes az van-e vkinek tapasztalata Lellen a balatonhoz kozel de nem kozvetlen ralatassal (elotte epulet van) mifele antenna kell hogy bejojjon az adas?
Eleg lehet vmi belteri? vagy vmi komoly cuccos kell ?Van me'g ve'r a koffeinkeringe'semben
-
Bird
addikt
válasz Bandus99 #42456 üzenetére
ajánlom figyelmedbe: lefedettségi térkép
Ahogy nézem egy jobb tetőantennával (cca. 10k) fog menni a dolog![ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Denniss
aktív tag
válasz Bandus99 #42455 üzenetére
Szuper, köszönöm a visszainfót!
A korábbi féllábonállásra buzdítást javítottam. Szóval aki www nélkül böngészett, simán http:// -rel, annak se kell féllábon állni
Azért a www-t javaslom.Ha azt hallod hogy a GPS vétel megszűnt, az nem azt jelenti hogy már nem árulják a boltokban... "Ajánlom hogy nagyon csöndbe maradj, mert rossz lóra tettél szert!" by MrSutyerák
-
ha3fis
tag
Van itt valaki, akinek "btel"-es ADSL előfizetése van?
Az érdekelne, hogy az előfizetett csomagjához ténylegesen mekkora letöltési sebesség tartozik. Voltam már a Drávanetnél (ott 100%), most T-Home-os van (az kb. 90%). -
chungee
addikt
válasz ha3fis #42461 üzenetére
Ex-Enternetként kerültem a B-telhez. A szolgáltatás változatlan. Meg vagyok elégedve. Most hosszabbítottam meg 1 évre velük. Viszont csodálkoztam, hogy amikor felajánlottam nekik a havi csekkes fizetés helyett a 1/4 évenkénti banki inkasszót. Azt közölték, hogy úgy sem olcsóbb. Hát mondom ez nem olyan mint a GKFB Akkor marad a csekkes, az jobb, mert el tudom halogatni
-
M_AND_Ms
veterán
válasz Bandus99 #42458 üzenetére
Csak bátran vidd a cuccost!
Nálam a következőt írja:
MUX A: kültéri antennás vétel
MUX B: nincs vétel
MUX C: kültéri antennás vételAztán a panelház adótoronytól átellenes szobájában, annak is másik irányba néző felén a 700 Ft-os Tesco passzív antennámmal beltérből veszem az adást.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
-
Bird
addikt
válasz Bandus99 #42458 üzenetére
Annak idején amikor Kaposváron egy 39 m2-es garzonban laktam vettem egy f@sza kis kültéri antennát.... Szerintem 10kt megér a dolog, biztos feltudnád tenni ott is valahova!!!!
M_AND_Ms:Lellén lehet, hogy halvány pipafüstnyit rosszabb azért a helyzet.... Ettől függetlenül még működhet szobaantennával is...
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Diego!
senior tag
Balaton déli partján nyaraló kiadó! (képekkel)
Bármi kérdés van, szívesen válaszolok.
-
Hunter2
addikt
valakinek esetleg intel 775-ös processzorok nem kellenek?
[link]Pécsieknek kedvezmény.
-
Bird
addikt
válasz Hunter2 #42468 üzenetére
Üdv!
Ha ezt tudtam volna amikor az E6400-et vettem Tőled Erre vevő lennék: E8200 17000Ft. Visszavennéd a 6400-et és engednél egy picit belőle?
Várom válaszod!Bird
-
Macka
veterán
Repülőgép szimulátort a MS Flight-on kívül tud valaki? Ami tényleg szimulátor és jó...
-
Macka
veterán
-
-
Silencer83
addikt
sziasztok!
ismerosomnek segitek, 70-80ezer korul kellene neki 1 heten belul
15.6" v egyel kisebb noti. mindenkeppen szep allapotban legyen, turheto akksival.
/FuSI, Acer ilyesmi nem jatszik. /privatba jelezze felem, akinek van elado.
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van itt kaposvári fényképezőgép szaki, aki meg tudná nézni egy csajszinak az "önképezőjét" (Samsung PL120)? Most írt nekem, hogy az esti összeröffenésük után azt vették észre bekapcsoláskor, hogy a normál kijelző (a nagy) csak félig látszik. Én elsőre arra tippelek, hogy megnyomódott az LCD.
Esetleg egy megbízható, olcsón dolgozó bolt tipp is jöhetne! Illetve még egy körülbelüli ár a javításra...Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Vaze
őstag
Sziasztok!
Volna jo par elado vedofoliam es hatlapok + gumi tokok telokra,akit erdekel irjon privit es megbeszeljuk a reszleteket.Udv..: Zoli
[ Szerkesztve ]
MSI Raider GE78 HX 13V Intel® Core™ i9-13980HX -- GeForce RTX 4090, GDDR6 16GB -- 32GB, 2TB SSD
-
Hunter2
addikt
Eladó:
Újszerű Compaq 615 eladó!
Használatból adódó karcok, de nem egy agyonvert darab.
Műszaki adatok:
- Mobile AMD Athlon X2 QL-66 2.2Ghz
- 2GB DDR2
- 15.6" HD LED (Bright View) 1366*768
- ATI RADEON HD3200
- 320Gb (HD sentinel 100/100)
- DVD-RW Lightscribe
- LAN, Wifi, Modem, Bluetooth
- 3xUSB, Modem, Lan, fejhallgató, mikrofon, VGA, Kártyaolvasó (SD/MMC),
- webkamera 2Mp, mikrofon
-Telepített Win7 Home Premium 64bit, OEM COA matrica a gép alján.
-Jó akksi, wifi+filmnézés közepes fényerő 2 óra.
-gyári töltő65000Ft
-
Magnum_
nagyúr
I humbly and respectfully decline™
-
#TOTTI
őstag
Új bontatlan Sanyo enelop akkut tud valaki?! 4db ceruza kellene.
-
#TOTTI
őstag
-
-
Bird
addikt
Szerintem is őrjítően drágák szinte mindenben! Vannak nagyon néha jó akcióik kifutó termékekből de egyébként felejtős...Nem beszélve a klassz gariztatásról (lsd.: notik)
[ Szerkesztve ]
-
-
csucsbicep
nagyúr
Keresek olcsó 1155-ös Pentium/Celeron procit, gari, doboz nem fontos, gyári hűtő azért legyen.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512 SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest