Új hozzászólás Aktív témák

  • Silenzio

    addikt

    Ha van valakinek megunt, lecserélendő HD5850 vagy GTX 460 szintű kártyája, megveszem kp-ért éjjel-nappal, akár ma este.

    Történt ugyanis, hogy rendeltem egy pompás webshoptól egy 5850-et 27600-ért, mondom, ez nem semmi, mocskosul olcsó. Vasárnap leadtam a rendelésem, a listaára ugyanott másnap már 39000 volt. Írtam a cégnek, hogy természetesen visszaigazoltak, és csak azon feltételekkel veszem meg, amik az emailben benne voltak. Erre mára törölték azt a kártyát is, és az összes hasonlót is a webshopból (5830-5850-5870, minden).

    A következő kiszemeltem az Acomp volt, jó régi, mondhatni patinás. Bruttó 31-ért volt ASUS GTX460 DirektCica. Ezt nem rendeltem meg, de nem is baj. Tegnap este 11-kor még 31-be került, mára már 36000 fölött kértek érte.

    Aztán volt egy pozitív élmény, egy harmadik webshop ugyanezt szintén 31-ért hirdette, ezt megrendeltem. Fél óra múlva (!) jött a telefon, hogy a beszállítóik bemondták az unalmast, így nem tudnak segíteni, de néznek nekem alternatívákat. Ez végül az 550-esben állapodott meg, 33-ért. Mondtam, hogy az egy más kategória, nekem nem kell.

    Valami nagy gebasz lesz itten, vagy az ország megy a végromlás felé, vagy a beszállítók gyengélkednek. És persze mindez teljesen legális, még akkor is, ha fennáll a lehetősége, hogy vevőcsalogató aljasság az egész. Sosem gondoltam, de azt kell mondjam, marad a használt termék. Szóval írjatok privit, ha akad valakinél. Csak dx11-es vga jó.

    hcl: "Nem sokat van velük foglalkozva" - Csabi, te is sváboktól tanultál magyarul? :D

    [ Szerkesztve ]

    https://pte3d.hu - 3D nyomtatás, 3D szkennelés, anyagvizsgálat, VR

Új hozzászólás Aktív témák