Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
nits
újonc
Sziasztok!
Új vagyok itt, és nem tudom, jó helyre írok-e, remélem kapok itt is választ. Szeretném megkérdezni, hogy van-e valakinek tapasztalata a pécsváradi t-comppal? Az ő weboldaluk jön be a régi tp-com helyén, de a volt tp-compos topikban róluk nem találtam semmi véleményt, csak a fizikálisan a helyükön levő matcompról. Ha van valakinek tapasztalata, főleg a netes rendeléssel kapcsolatban, kérem írja meg ide!
[ Szerkesztve ]
-
-
nits
újonc
Hehe, bárcsak, akkor valószínűleg olcsóbban lenne gépem, és nem kéne számolgatni, mit engedhetek meg magamnak.
Bizonyos okokból nekem most a webshopos megoldás lenne a legjobb, és azelőtt tp-comp vásárló voltam, ezért néztem meg azt az oldalt, csak gondoltam azért előtte körülnézek itt, hogy van-e tapasztalat, de ha nincs senkinek, már az is mond valamit...
-
zsolt19900
őstag
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Zewa
senior tag
válasz Magnum_ #17175 üzenetére
"szerintem ezzel sincs baj, legalább nem vagy hsz.-vadász."
Jah.. neki tuti nincs napi átlag 14hsz-e
ps.: Ha súlyzót akarsz venni akkor Hervis/Intersport/Interspárban kapsz elég normális szetteket ~5K ig.Úszógumi strandra? Ugyan már...egy kis bringázás minden nap +nem eszel össze mindent aztán sanyi.
Fallabda tényleg kemény 1óra alatt rendesen le lehet izzadni.[ Szerkesztve ]
"Táncolni kell, uram, a zene majd csak megjön valahonnan…"
-
Dodder
tag
Na senkinek sincs? Ramja? Keresek 1 Gigás vagy 2*512 Mb-os 400Mhz-es DDR1 ramot.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
dag
tag
Valakinek nincs esetleg eladó 17" -s 2 ms -es TFT monitorja? Sürgibe kellene nekem egy ilyen esetleg még a 19" -es szóbajöhet, szintúgy mert játékra kellene.
-
@Pirate@
tag
Eladó egy főnöki forgószék!
http://www.kika.hu/cgi-bin/katalog.php?edvnr=15585394&id=907
Érdeklődni nálam privátban!
Üdv![ Szerkesztve ]
...
-
Disc Man
csendes tag
Helló Srácok!
Az egyik ismerösöm keres ilyen multifunkcios készüléket, /fénymásóló-nyomtató-scener/
Olcson kb 10-000ft értékben.
Ha valakinek van akkor hivja öt!
Viktor---> 0620/551-9000.
Köszi!www.talkfusioninfo.eu Prezentaciós videot megnézni!!!
-
Debilon
addikt
mennyit érhet egy Sapphire 2600XT 256MB DDR3 (minden kábel+dvi-hdmi átalakító) és egy ABIT KN9-S alaplaplap?
ugyanitt eladó:
Askey RTA1310B 2k HUF és egy D-Link DSL-360R 3k HUF ADSL modem szűrővel, kábellel mindkettő..[ Szerkesztve ]
Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
Eladó egy P2/500-as kis masina...
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy szinte új kondipad és egy 22"os Lg monitor!Holnap vagy szerdán megyek be Pécsre!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
-
kovsol
titán
valakinek nincs eladó wlan routere ?
May the Force be with you!
-
Magnum_
nagyúr
Tuti dolog
(The Sure Thing) ez film kellene nekem, ha megvan vkinekI humbly and respectfully decline™
-
-
nagyúr
válasz Magnum_ #17235 üzenetére
Ember, már értem mért van neked annyi hsz.-ed.
A linkben található szöveges dokumentumba van a film elérhetősége (URL).
Egyszerre csak egy sort másoljál át a böngészőbe, ahol megnyit egy oldalt ahonnan letöltheted egy 100Mb-os darabját. Ha megvan mind a 8-9 db, akkor egy fájlkicsomagolóval kicsomagolod, és már tied is a film.Remélem nem voltam nagyon szájbarágós , és így már érthető lesz számodra.
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
kovsol
titán
privát rulez ilyet miért nem lehet ott
May the Force be with you!
-
Magnum_
nagyúr
válasz Dluinet #17236 üzenetére
de kellöképpen, köszi.
mod: lehet itt is, privtba is, ehhő nem értek, az eszem nem jut el odáig, hogy belegonoljak abban. hogy cimsorba másoljam be. nem megy, nem is érdekelnek ezek. telefonos téma jobban megy, abban szoktam segitséget nyujtani embereknek, mindenféle megjegyzés nélkül.
Dluinet még egyszer köszi.
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
zsolt19900
őstag
Hello mindenki
Ha már ennyire benne vagyunk a konditerem meg edzőterem témában, akkor megkérdeznélek titeket, pécsieket, hogy ismertek-e olyan termet, edző fitness kondi mindegy amiben van ez az új találmány féleség amire rá kell állni bekapcsolod és nagyjából helyettesíti a mozhást, biztos látta már valamelyikőtök így most nem tudom jobban elmagyarázni valami vibrációs padnak hívják, vagy valami ilyesfélének. Szóval ha van valami ötlet azt szívesen várom
üdv.
Még gyorsan belefért, találtam is linket [link] erről lenne szó.
[ Szerkesztve ]
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
Hobli1988
aktív tag
válasz zsolt19900 #17247 üzenetére
Nem az ami rázza a búlt?Az nőknek való és nekem!
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
Macka
veterán
válasz zsolt19900 #17247 üzenetére
Nyújjál bele a 220-ba, az is ráz....
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest