Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
"Itt a tavasz szele, és a nyúlpörkölt hihi, haha, huhu, hehe..."
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz Ferdzsoo #14105 üzenetére
15% akkor se lesz majd másik VGAnal talan.. de amig a 3850 kijön AGPbe is addig nem kell aggodni.. 4850 se érzi meg sőt az X2 se a PCI-E 2.0át... 15%kal nem lesz több FPSed.. az tutti.. Jó a P45 kétségkivül okosabb.. de a P35-DS3 legendás alaplap vagyis lesz.. mert ritka jol sikerült..!
-
bossvico
senior tag
"Akinek vagy egy jól bevált P35 + E6XXX processzoros rendszere, az csak azért ne nyúljon bele, mert a Wolfdale újabb. Jelentős gyorsulást nem fog elérni vele, a ráfordított költségeket figyelembe véve pedig mindenképpen mínusszal zár.
A 965, 945 alaplap tulajdonosoknak ezzel szemben jó választás lehet a P45, mivel sok tekintetben jóval fejlettebb jelenlegi alaplapjuknál. Aki fejleszteni szeretne, az már semmiképp ne vegyen P35-öt, most a P45 sokkal jobb vásár."
R5 5600X AIO 240mm Cooler, MSI B550-A Pro, 32 GB Crucial DDR4, EVGA 750W, Sapphire Pulse RX 7700 XT 12GB
-
pilu3
csendes tag
Csá mindenkinek.Van 1 mda compact2-em,kellene hozzá autós tartó.Tud vki olcsón?
-
#TOTTI
őstag
válasz bossvico #14107 üzenetére
A teszben mégha ugy is vélték egyik esetben sem a lapnak volt köszönhető az előny.. sokkal inkább a procinak..! 3D markban is.. CPU pont húzta fel kemény 1%al.. p35 v. P45 egy kutya... mindegyik ugyanakkor avul el..! Mivel itt az új intel LGA... addig kiszolgál egy P35 is..! Nekem jelenleg G31 van sata-ata müveletekbe lassabb de. max 5-6%.. de 3Dmarkba ez már nem jön ki.. szélsőséges esetben is kb 1-2%! Tuningba is eldöcög... ha van külső VGA... ami a P45-DS3 mellett szól.. talan a 2PCIE.. de p45be nem az igazi a CF...
Nekem a P35 jobban bejött mondjuk a legjobb a DS4volt de a DS3 is jol pörög.. Jobban mint pl. a P5Q PRO
-
-
zsolt19900
őstag
Hello hello
Remelem valamelyikotok ert hozza egy kis segitseg kellene...
Tervezem geil ultra vasarlasat de most egy kerdes merult fel bennem, ami a kovetkezo...
Van ugy 800 mhz es 1066 mhz -es rammost belole egy pecsi uzletben. En huzni is szeretnem es az a kerdesem, hogy ha pl. az 1066 os visszateszem, mondjuk 800 ra es csak 900 ig tudom felhuzni ha ugy adja a helyzet akkor a gyari 1066 os ram lassabb lesz mint mondjuk egy 900 ra felhuzott gyari 800 as?? Csak ennyi lenne a kerdesem semmi tobb, szoval ha az 1066 osat lenntebb futtatom akkor sokkal lassabb lesz mint egy huzott 800 as van pedig gyorsabb amugy is, vagy csak a tuningpotencial, kiosztas miatt melyiket erdemesebb megvenni az en konfigomhoz??Koszonom elore is..
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
chungee
addikt
Újra kéne húzni a telómon (Nokia 3100) a software-t. Ki vállalna el emberi áron
Ugye nem vesznek el a névjegyzékem, adataim(sms, stb...) újrahúzás után
-
#TOTTI
őstag
válasz zsolt19900 #14115 üzenetére
900Mhzen ugyanolyanok lesznek.. annyi hogy a 800ast 960ig tudod huzni az 1066ost 1250ig kb.. annyibol jobb az 1066os hogy az 960on tudja a CL4et a 800as pedig csak Cl5öt tud.. 960on..
-
aneda
senior tag
És ha már memória kérdés, eladó tuningramjaim generálódtak!
Továbbá felnigumi sokféle típusra!
pl.
VW-AUDI-SEAT-SKODA 5x100 felni+195/65R15 téligumi szett 39k
AUDI 5x112 felni+195/65R15 téligumi+gyári dísztárcsa szett 32kAz oroszok már a spájzban vannak!
-
Dodder
tag
válasz chungee #14117 üzenetére
Ujrahúzás után minden törlődik.Ha nincs elmentve.Próbáld meg a millenium üzletházban a bérletpénztárral szemben van egy mobil bolt ott vállalnak ilyet 2-2,5 ezer körül.Az ujra szoftverezés a telcsinek olyan mint formázással ujrhúzni az oprendszert,Azzal indit a program hogy teljesen formázza a telefon memóriáját és ujrarakja a szoftvert.
Én bízom az emberekben,csak a bennük rejtőző ördögben nem.
-
TrollMetal
aktív tag
A játékok elkeltek Messze a vételi áruktól... Jó boltot csinált vele az uj tulaj.
Továbbra is keresek nagy mennyiségben használt cuccokat. főleg alaplapokat...
''A világ két végéről rohad. Az egyiken az anyagi, a másikon a szellemi szegénység pusztít.''
-
Csepy
őstag
Van 2db használt számítógépházam. Egyik egy Fekete/kék neonos Codegen, a másik egy Fehér JNS. A JNC oldaláb van vága egy ventinek még lyuk.
Elcserélhetők 512MB-os, vagy 1GB-os DDR400-ra, vagy kp-ért is vihetők.Regards: Csepy
Regards: Csepy
-
zsolt19900
őstag
válasz #TOTTI #14118 üzenetére
Hello hello
Pont a geil alapon megy ugye 4-4-4-12-2T 800 mhz en es megy az 960 on is ilyen idozitessel, annyi eleg is lenne nekem.. Akkor most azt vegyem meg szerintetek,, szerinted vagy az 1066 ost ami alapon meg 4-5-4-10 ben megy?? ?? ?? ??
Koszonom.. ..
Csa csa
Faragó Szolgáltatóház - Magyarszék - Autóalkatrészek és kiegészítők, Biztosítási alkusz, pénzügyi tanácsadás, számítógép javítás karbantartás, Új műanyag nyílászárók értékesítés, ingatlanközvetítés --HÍVJ VAGY ÍRJ BIZALOMMAL--
-
#TOTTI
őstag
válasz zsolt19900 #14128 üzenetére
Én 1066ost vennék ha 1066on tudja azt az időzitést... mert volt olyan 800as geilem ami CL4be csak 850et birt.. abbol se mind ugyanaz...
-
válasz chungee #14131 üzenetére
Ezt akartam mondani hogy ha még bekapcsola a teló akkor lehet okosítani blútússzal/kábellel/infrával az adataidat számítógépre.
Én is elmentem időnként a telefonkönyvet + az SMSeket.Mobtime Cell Phone Manager a tuti progi erre, már ha még létezik (nincsenek nagyon új telefonjaim, ami van ahhoz ez jó). Meg biztos van rá még 436745854 féle progi.
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
Hobli1988
aktív tag
Eladó egy Vodás Nokia 2600 2előlap és hátlappal 3-4napos aksival 6k(doboz,garipapirral 1ütt)!
[ Szerkesztve ]
Eladó egy APC Back-UPS CS 350 szünetmentesitő táp,szinte új!7k
-
gabx76
őstag
Üdv mindenkinek.
SB Live / Audigy hangkártyát vennék. Minél olcsóbban természetesen.
Ajánlatokat privátban please! Köszi -
dunc
nagyúr
-
Feedoo
tag
Eladó konfig!
Alaplap: Abit AV8 / AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394)
CPU: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2033 MHz (10 x 203) 3800+ (939) Freezer 64 Pro hűtéssel.
Videokártya: ATI Radeon HD 3850 (512 MB) (agp)
Memória: 2x 1Gb Kingmax
HDD1: ST340014A (40 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/100)
HDD2: SAMSUNG SP2514N (250 GB, 7200 RPM, Ultra-ATA/133)
Optikai meghajtó: PIONEER DVD-RW DVR-111D
Egér: HID-compliant MX518 Optical Mouse
Ház: CK-1019
Monitor: Samsung SyncMaster 703DF(X)/753DF(X)/783DF(X)/MagicSyncMaster CD173A(T) [17" CRT] (HJFT811474)
Táp: Silentmaxx 480W ( DF 480 LNC)
Alkatrészenként nem árulom csak egyben!![ Szerkesztve ]
-
Ferdzsoo
addikt
Jah sürgibe keresek EP35-DS3 lapot.
Mondjuk úgy 3 órán belül.[ Szerkesztve ]
"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
-
Ferdzsoo
addikt
Jólvan kibővítjük ma estig bezárólag.
Ne tolongjatok már! Tök szar ez a lap, valaki adja már el a sajátját!
Én azért venném meg mert lúzer vagyok, itt a nagy alkalom hogy megszabaduljatok ezektől a siralmas lapoktól!"It is not the strongest of the species that survives, nor the most intelligent that survives. It is the one that is most adaptable to change."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- MSI GTX 1660 GAMING X 6gb újszerű
- Panasonic CF-20 ütésálló, ipari notebook & tablet számlával, garanciával
- Arctic P12, P14, Slim, Max, PWM, PST
- Lenovo ThinkPad E495 Ryzen 5 pro 3500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Lenovo ThinkPad X395 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest