Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cidalain
veterán
válasz zoli731 #21627 üzenetére
Talan ha leirnad, hogy pontosan mi a bajod, talan valaki segitene. De az osregi kommentekre valaszolgatas (felinformaciok csopogtetese) nem jo otlet egy forumban...
Mit varsz? Aki 1 eve irt ide nem valoszinu, hogy visszatero. Akik meg most ott aktivak, azok nem ismerik a sztoridat.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Topikgazda
válasz zoli731 #21627 üzenetére
Semmi köze az egészhez az MNB-nek.
Van törvényünk a pénzmosás és terrorizmus ellen azokat az Uniós szabályokat, törvényeket tartják be ami elő van írva nekik is ez alapján. Bizalommal fordulj a törvényeink alkotóihoz, ha nem értesz vele egyet, Országgyűlés.
Egy kép megadott helyre küldése Interneten meghatározott célú felhasználásra törvénnyel szabályzott.
Akkor is így ki kelsz magadból amikor a bankod, a mobil szolgáltató, internet szolgáltatód lemásolja az okmányaidat, bekéri az adatokat? Nem egészen értem a problémádat. -
cidalain
veterán
válasz zoli731 #21652 üzenetére
Bocs, de szerintem ehhez semmi köze az MNB-nek, és az ő ügyvédjének.
Ez adatvédelmi kérdés, amitől fosol. Ráadásul szerintem mivel a paypal nem Magyarországon működik, nem magyar adatvédelmi törvény vonatkozik rá. De valamilyen biztosan. Azt keresd meg. Ha az neked tetszik, akkor küldd el az adataidat. Ha nem, akkor nem kell használni a szolgáltatásukat.>> GearBest Club Veszprém << >> https://www.facebook.com/gbc.veszprem <<
-
Topikgazda
Még egyszer leírom, mert az értő olvasás nálad ezek szerint nem megy.!
Ahová te tartozol az nem amerikai cég, teljesen független Uniós cég a nyilvántartástól kezdve minden tekintetben. Magyarország is tagja az Uniónak, tehát a "nagy országon" belül mozognak az okmányok képei.
Amit írnak egyrészt a szerződési feltételek szerinti ellenőrzésed és a Uniós pénzmosás és terrorizmus elleni törvényi jogszabályok szerinti ellenőrzés. Van félnivalód?
Ez teljesen szabályos, felesleges hőzöngened.
Elfogadtad a használatai szabályokat, akkor mit sz....kodsz? Ha meggondoltad magad, akkor ne használd.
Ha meg nem ismered és nem akarod a törvényeket betartani, akkor máshol hablatyoljál, ne itt.cidalain
Az Uniós adattörvények ránk is és a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A. is egyformán vonatkoznak, szigorúbbak mint a USA törvények.
Tőlem is bekérték, elküldtem, ránéztek, kipipálták és megsemmisítették. Így most már nincs limitem, ha elérem a kvótát, nyugodtan továbbíthatják az információt a NAV-nak, mert a törvény ezt írja elő. Mert minden bank ezt teszi.
Ha a jó ember figyelné a médiát, akkor tudná, hogy az Uniós államigazgatás nem igazán megengedő az USA irányába adatkiadás szempontjából, de ugye itt nem erről van szó.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
De ez a legjobb:
Felhivtam oket, hogy segitsenek ebben nekik sem sikerult beirni, de megprobaljak manualisan de ahhoz kell egy bankszamla masolat es ID tolem nekikTelefonon, személyazonosság igazolása nélkül, hozzáférni egy Paypal fiókhoz és bemondásra átírni az adatokat? Helyből, vagy nekifutásból......?
Persze hogy kérnek azonosítást.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz zoli731 #21656 üzenetére
Nézd, ha nem látod be, hogy értelmetlen amit csinálsz és a te személyes problémáddal telíted a fórumot, lehet, hogy arrogánsnak tűnök, amikor leírom a vonatkozó tényeket, de ezek amiket írsz, nem azok a tapasztalatok, amit itt meg kellene osztanod.
Egyértelmű a törvényi szabályozás és a szerződés, amit a Paypal-el kötöttél, amit te nem akarsz utólag elfogadni, betartani.
Nem tartozik a fórumra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest