Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Egyszer volt ilyenem 4 éve, nem pontosan emlékszek már rá hogy mi hogy merre mennyi.
HA jól rémlik akkor amíg nincs rendezve az ügy addig ha pénzt kapsz a PayPal számládra akkor azt automatikusan zárolják, ha valamennyi van rajta akkor azt is. Ha az ügy végére azt állapítják meg hogy a vevőé az összeg akkor nem fogod tudni használni a PayPal accountodat pénzküldésre, csak ha egyenlítetted a tartozásod. Ha közben pénzt kapsz akkor azt odaadják a vevőnek.Én egy ideig harcoltam a PayPal-lel, kb. szartak rám, miután elegem lett az egészből bementem a bankba, letiltattam a netkártyát, kértem egy újat. Mikor az megjött akkor egy új e-mail címmel létrehoztam egy új fiókot, azóta is azt használom, semmi bajom nem származott belőle hogy egy név/cím páros 2x szerepel az adatbázisukban.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Úgy tudom hogy ő csak akkor kapja meg ha te visszaküldöd neki. Nem tudok olyanról hogy a PayPal visszafizetné és majd rajtad behajtaná az összeget. Azért ennyire könnyen ne add meg magad csak ha nem számít a pénz vagy feltétlen használnod kell a PayPal accountodat.
-
Winner_hun
titán
válasz tupacamaru #6345 üzenetére
Ha le van írva hogy 2 accounthoz 1 kártya azt hogy lehet fordítva értelmezni? Nagyon reggel-e volt-e még-e?
-
Winner_hun
titán
válasz FalconKnight #6354 üzenetére
Miért nem akarsz kártyát hozzáadni?
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Pr0GrEsSiVe #6416 üzenetére
A kártyához tartozó számlaszámot adtad meg? Biztos hogy nem írtad félre a számokat?
-
Winner_hun
titán
válasz verser233 #6426 üzenetére
Alapból a PP egyenlegről vonja le az összeget, ha nincs elég fedezet akkor nyúl a kártyához. De ki lehet választani hogy honnan vonja le a pénzt, lehet valamikor átállítottad csak nem emlékszel már rá.
Most pedig úgy zajlik, legalábbis nálam, hogy ha nincs a PP-n 10 dollárnyi összeg egész egyszerűen nem tudom megvenni, mert nem vonja le a számlámról.
Ez így látatlanba teljesen passz.
-
Winner_hun
titán
Pár hete kaptam új netkártyát, az előbb még fizettem a régivel aztán leesett hogy ez a manőver a holnapi napon már nem sikerülne szóval frissítettem az előző kártyát. Meglepett hogy az új kártya száma megegyezik a régiével, a lejárati dátum és a 3 számú biztonsági kód tér csak el.
A PP 1 dollárt zárolt, nem látom hogy meg kéne erősítenem a kártyát. Meg kell és csak én nem vettem észre vagy ennyi volt, kártya frissítve és kész is?
-
Winner_hun
titán
válasz King Unique #6617 üzenetére
Azt amelyik a kártyához tartozik.
Vásárláshoz semmilyen azonosítót nem kell megadni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6624 üzenetére
Még meg is kell erősítened a kártyát, ahhoz 400 Ft legyen rajta. Az az összeg majd a PayPal accoudon fog megjelenni.
-
Winner_hun
titán
válasz szabogabor10 #6627 üzenetére
Akkor mégis mire zároltak 1 dollárt?
-
-
Winner_hun
titán
válasz WonderCSabo #6644 üzenetére
4 jegyű kód nélkül is mennie kell, csak úgy limitálva van (tán 100 dollár per hónapra) a pénzforgalom. Van rá esély hogy limit probléma van.
A kártya hozzáadásában pont ez a jó hogy nem kell utalgatni.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
-
Winner_hun
titán
válasz FehérHolló #6850 üzenetére
3-5 nap míg visszakapod. Lehet péntekhez képest, passz. Én ha refundot kapok akkor az mindig este 7-kor jelenik meg a számlámon.
-
Winner_hun
titán
válasz FehérHolló #6852 üzenetére
Ahh, sorry. Egyszer csináltam ilyet, azt is évekkel ezelőtt, nem tudom mennyi idő míg megjön. De ha pénteken indították a pénzed az lehet hogy csak holnap vagy holnapután lesz a számládon, mivel munkanapokat kell nézni, hétvégét nem.
-
Winner_hun
titán
válasz jozsi252 #6859 üzenetére
Sose néztem utána hogy mi a különbség a pénzküldési opciók között, passz. Ha így küldesz pénzt akkor van utalási díj (3,4% + 90 Ft)
Ha eBay-en fizetsz valamiért akkor neked nem kerül plusz költségbe a fizetés.PayPal egyenlegen nem kell pénznek lennie, elég ha a hozzáadott kártyához tartozó számlán van fedezet.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest