Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik a PayPal használatához kapcsolódó kérdésekkel foglalkozik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
titán
Küldtek nekem PayPal-re pénzt, melyiket érdemes választani, melyik mit csinál?
Accept this payment and convert it to xxx HUF.
Accept this payment in Euros and create a balance in this currency.
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
PayPal has refused your request for a payment. However you may proceed with our own secure checkout process
Ők tiltották le a tranzakciót mivel emlékeztette őket régebbi gyanús fizetésekre.
-
Winner_hun
titán
XY has issued a refund for 6.00 EUR of your original payment
Azt a pénzt mikor látom ismét? Egyszerűen visszamegy a számlámra?
-
Winner_hun
titán
A kártyád számát és a 3 jegyű biztonsági számát kell megadnod.
A hozzárendelt kártyához tartozó számláról vonja le a pénzt ha nincs semmi az egyenlegeden.
Ebay-en fizetésnél az egész egyértelmű, majd meglátod, felesleges leírni.
Felveszed az eladóval a kapcsolatot és megbeszélitek.
A fizetés utolsó lépésénél lesz egy conversion options link, ott lehet megváltoztatni, hogy ki váltsa a pénzt.► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
Igazság szerint teljesen mindegy hogy mit néz, mert csak zárolásra kerül az összeg, ami 3-4 nap múlva kerül levonásra, illetve a levonáskori árfolyamon történő terhelésre és ha akkor gyengébb a forint akkor többet vonnak le, mint ami zárolva lett, ha erősebb akkor meg kevesebbet.
-
Winner_hun
titán
akkor is csak az eladó egyenlegéig tudnak kártalanítani.
És ha nincs elég fedezet az eladó egyenlegén, akkor azon kívül, ami rajta van levonják, mást nem is csinálnak, csak zárolva van az account amíg nincs a számla egyenlítve? Mert én épp egy ilyenben vagyok, paypal-lel küldött valaki pénzt, megvettem amit akart aztán most követeli vissza, 7500 Ft-ot vontak le (65k helyett...) és jelenleg nem tudom használni a paypal-t. Kéne valami megoldás hogy tudjam használni... próbáltam másik kártyámat hozzáadni de azt nem lehet használni a neten► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
Igen, utólag erre én is rájöttem...
Nem tudom hogy hogy küldte a pénzt.
Már nem emlékszek pontosan, de anno úgy volt hogy pénzt kéne neki váltani, aztán nem jelentkezett, utána meg jelentkezett, bár kisebb összeggel, abból megkérdezte hogy megvenném-e neki ezt meg azt, megvettem, aztán követelte is vissza a pénzt.
Írhatnék levelet ha tudnék annyira angolul...► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz Stanley-B. #2596 üzenetére
Amikor átveszed a postástól akkor kamera, amíg ki nem nyitod
-
Winner_hun
titán
Mivel a jelenlegi netszámlám a már leírt csaló(k) miatt nem tudom használni a PayPal-en, így megkérdeztem ma a bankban, hogy tudnak-e új netkártyát adni, igen volt a válasz. Namost a kérdésem az, hogy vajon ugyan ezzel a címmel a PayPal-hez be tudok regisztrálni még egyszer másik kártyaszámmal, ha már van egy lassan zárolt kártya azon a címen?
A regisztrációnál csak a cím lenne ugyan az, kártyaszám, név más lenne.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
válasz C.Brigante #2615 üzenetére
Saját árfolyama van. Ez van, állítsd be hogy a bankod váltsa a pénzt.
A fizetés utolsó lépésénél lesz egy conversion options link, ott lehet megváltoztatni, hogy ki váltsa a pénzt.[ Szerkesztve ]
-
Winner_hun
titán
-
Winner_hun
titán
válasz Studiossrác #2735 üzenetére
Igen, számlatörténetnél meg fogod találni.
100 dolláros limit van az ellenőrző kód nélkül, hogy egyszerre vagy összesen, azt passzolom.
Így van.
Nem kell túlbonyolítani a fizetést, eBay-en Pay now, onnantól meg egyértelmű lesz► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Winner_hun
titán
válasz juliabrilke #2764 üzenetére
Ha valami miatt korlátozva vagy akkor nem tudod megszüntetni az accountodat.
-
Winner_hun
titán
* Open Disputes & Claims (2)
o Claims requiring your action (2)Most mit csináljak? Kérték a személyazonosságot igazoló dolgokat, elküldtem nekik egy számlát meg a személyimet, másnapra jóvá is hagyták, de ez az open dispute ittmaradt, nem értem hogy mi ez. Amikor rámegyek a Claims requiring your action (2) szövegre ott nem igazán tudok mit csinálni
Case menüpont alatti kódra vagy mire ez jön be:
Resolution Center – Case Reversal Details - itt vannak részletek, aztán ennyi
Details - részletek, Status completed...
Action oszlop: view - ugyan az, mint a Case alatti számsorra való kattintás...Szóval hogy lehetne ezt eltüntetni, egyeltalán miért van ott?
-
Winner_hun
titán
válasz juliabrilke #2774 üzenetére
Mint írtam, másnapra elfogadták, azóta fizettem is minden gond nélkül. Csak nem értem hogy azt a két dispute-t hogy lehetne onnan eltüntetni..
Új hozzászólás Aktív témák
● Tekintsd át a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (Jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, a PayPal szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest