Hirdetés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
Új hozzászólás Aktív témák
-
ddudas
tag
Sziasztok, egy VA paneles AS640-em van, és az lenne a kérdésem, hogy tudnám a legjobban belőni a képbeállításokat, ha nincsenek hozzá eszközeim és tapasztalatom? :-) Van esetleg valami jó minta tuning?
Nullum fatum sed quod faciamus.
-
ddudas
tag
Vettem egy Samsung SSG-5100GB szemüveget az 55AS640-emhez,többen is írták már korábban, hogy nekik működik vele, nekem csúnya áthallás van. Van bárkinek tapasztalata ezzel, hogy lehetne rajta javítani? TV vagy a szemüveg a ludas?
-
ddudas
tag
Ó remek, a Kodi nem támogatja a 3D BD ISO-t. Ez amúgy valami tény, hogy SBS/OU nem "elég jó" aktív 3D-hez? Ezt most hallom először, ok, az nyilvánvaló, hogy kisebb a felbontás, de ez önmagában nem magyarázza, hogy ilyen content esetén miért lenne áthallás.
-
ddudas
tag
Ez elfogadható magyarázat arra, hogy a content is tehet róla, viszont az a tapasztalatom, hogy a közepes távolság vagy afelett dupla kontúrok jelennek meg, és ez összevág azzal, amit az AS640-es review-kban is olvastam. Minden beállítás defaulton van, mert ha a 3D effektet próbáltam állítani a háttér ugyan javult, de az előtér lett áthallásos, nem volt arany középút.
Sajnos nincs 3D BD lejátszóm, de nem várnék tőle csodát, legalábbis nem találtam olyan tesztet/értékelést, ahol csak az OU/SBS-sel lett volna gondjuk.
Nem gondoljátok, hogy az AS640 3D képességei egyszerűen nem 10 pontosak és ennyi a gond? Biztosan a content a ludas? (személy szerint én a TV-re gyanakszom, és azon belül sem egyedi hibára)
-
ddudas
tag
válasz Maxell014 #3950 üzenetére
Érdemes körülnézni avforums-on. Én pl ebből indultam ki, mert nekem is AS640-em van csak más méretben.
https://www.avforums.com/threads/panasonic-as640-tx-48as640-reviewers-recommended-best-settings.1888454/[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs