Új hozzászólás Aktív témák

  • Technoman

    őstag

    válasz virkir #1043 üzenetére

    virkir
    Eddig úgy tudtam, hogy ha hálózati meghajtóként játszom le az adott vinyó tartalmát az csak egy sima hálózatba kötés, nem DLNA (nálam okosabbak azt mondták, hogy DNLA-hoz min. egy progit kell letöltenem a PC-re, ami vezérli a TV és PC közötti összekötést)

    A TV média lejátszója tökéletesen teszi a dolgát. Sőt, ha belemegyek a videó mappába automatikusan arra a filmre áll rá, amit előzőleg néztem, továbbá felkínálja, hogy ott folytassam, ahol előzőleg abba hagytam. Feliratom van (külső-belső), akár dts 6.1-be is kitudja a TV opt. kimenetén küldeni a hangot, választhatok hangsávot is, ha akarok.
    Az általad leírt problémákkal én nem nagyon találkoztam, bár abban igazad van, hogy ömlesztve kezeli a kijelölt vinyómon a videótartalmat (képzelheted, 4 terrás vinyóról beszélünk!), így kicsit nehézkes a keresés, de arra jöttem rá, hogy -bár ömlesztve kezeli- mégis egy sajátságos logikával bír. Nekem az adott vinyómon több mappában vannak a filmjeim (3D filmek/Filmek/Sorozatok/Zene) s bár nem kezeli a mappát, de mégis nekem az első mappa, első filmjével kezdi a sorrendet (esetembe az Avatárral)
    Nekem a formátum választás is pik-pakk megy (azt hiszem a sárga vagy a zöld gomb?)
    Egyszerre kezeli az összes, a hálózatra kötött vinyóimat is (ez jelenleg vagy 6db) Sőt, együtt kezeli a PC és a Dune (külső media player) vinyóit is
    Szóval, nekem minden tuti.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák