Új hozzászólás Aktív témák

  • Juleshu

    tag

    Véleményem szerint ez a season ranking úgy sz*r ahogy van.
    Season 2-ben arany közepén kezdtem, a végére lecsúsztam 1900 pont körülire. Az egy másik beszélgetés része, hogy miért és hogyan, de oké.

    Season 3:
    Besoroló meccsek. 7win! 2loss, 1 döntetlen. Mindet solo queue-ban toltam le. 1. és 6. lett loss, az ötödik döntetlen, az összes többi win. A 10 meccs alatt 5 különböző hőssel voltam, support-def-tank. Háromszor volt a POTG az enyém, majd minden meccsen legalább egy olyan goldom volt (néha több is), amiben a hősválasztás szerint egyértelműen más csapattagnak kellett volna jobbnak lennie. Koncentráltam, odafigyeltem, jó meccsek voltak, kiegyenlítettek, a végén már izgultam és örültem hogy talán feljebb rak, 2500 fölött akárhol már örültem volna az előző seasont figyelembe véve, reméltem értelmesebb rankedeket játszhatok season3-ban nem a sokak által már kielemzett alsóházból kell reménytelenül megpróbálnom kikecmeregni.

    A vége: 1686, ezüst.
    Majdnem falhoz vágtam a billentyűzetet :).

    Oké, megértettem a peccsben leírt változtatásokat, értem ,hogy ugyanígy másokat is lejjeb sorol, a lentieket meg még lejjebb, a magasabb osztályokban játszókat meg ha elcseszik, akkor sem sorolja túl alacsonyra, de bakker, ha nagyon széthúzzák és letolják a mezőnyt, akkor káosz lesz az alsó ligákban legalábbis az első pár hétben.

    De ez az egész valahogy nagyon debil. 7win-2loss-1draw... 1686... Anyukádhátsófertályát, Blizzard :).

    [ Szerkesztve ]

    (Huawei G7) --> Honor 8

Új hozzászólás Aktív témák