Új hozzászólás Aktív témák

  • nonsen5e

    addikt

    Mióta szeptember eleje felé kiszedték a win/lose számlálót, azóta stabilan vagyok 28-31% winrate körül (notepadben vezetem). Előtte ki sem mozdultam a 49-51% zónából egy matchre sem.

    Lehetséges persze, hogy a blizz csak azt akarja, hogy ne állandóan a számokat figyeljük, de kicsit érdekes, hogy pont azóta kapok eszméletlen inbalanced matcheket. Nem hiszem, hogy a nyár végén szinte egyik napról a másikra elfelejtettem / minden más játékos tanult meg nagyon jól játszani. Ha nem tavasszal vettem volna meg, már rég nyomtam volna a chargebacket, mert nincs annál felemelőbb érzés, amikor 15 matches lose streakben vagy, és sorozatban kapsz csapatban 5 darab 20-30 szintűt, az ellenségben meg 150 a legkisebb, lol és húzhatom az újabb lose strigulát, amikor jön az ellenséges blitzkrieg és 2 perc alatt buktuk a következő menetet is.

    Szóval szerintem szó nincs arról, hogy azért szedték ki a számlálót, hogy ne azt nézzük, egyszerűen csak próbálkoznak (elég sikertelenül) valami új skillfermérű algoritmussal, és nem akarják, hogy az átlag player meglássa, hogy mennyire trágyára sikerült.

    /rant off

    [ Szerkesztve ]

    D4 klán: HunPH - invért privát rám

Új hozzászólás Aktív témák