Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
TBT
Topikgazda
Tavaly április 11-én indult. Szóval csak 1 nappal indul korábban. Amúgy lehet azért, mert az előző event hosszabb volt, ez is hosszabb lesz, a tavalyihoz képest. Vagy csak rájöttek, hogy az egyes eventek ideje alatt nagyobb az aktív játékosbázis, mint egyébként (a loot miatt).
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
Van itt olyan Diamond/Grand Master játékos, aki vállal "edzést"?
Ranked játékmódhoz várnék tippeket. Hogyan kell ezt játszani és melyik napszakban? A besoroló mérkőzések borzalmasak, nincs tank, mindenki DPS-t pickel, de DMG nincs. Csak healer tudok lenni egy időben egyszerre, tank nem.
Kommunikáció nincs, ahogy group up sem, hibába kérem. És így mennek el meccsek, aztán meg silveres játékosokkal dob össze... Komolyan, ha ezek alapján Silverbe dob ez a hulladék, akkor le sem játszom a besorolókat.
Eközben QM-ben pedig Platinásokkal dob össze... GJ Bli$$$$$ardNem emlékszem arra, hogy ez néhány szezonnal ezelőtt jellemző lett volna, de mindegy. Ha a Blizzard azt akarja, hogy ne játsszak a játékával, akkor nagyon jó úton halad...
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
TBT
Topikgazda
-
saen
veterán
Akkor néhány tipp:
-DPS-t csak akkor válassz ha sokkal jobb vagy, mint az aktuális rangod, akkor simán halomra lövöd az ellenfelet és nyertek.
-A meccseket a tankok és a supportok nyerik, ez már OWL-ben is bebizonyosodott. Szóval tanuld meg a main tankokat és játsz elsősorban ezzel. Support csak akkor, ha a főtank pozíciója rendben van.
-Meccs közben azonosítsd az ellenfelek gyenge és erős láncszemét. Ha valaki carry-zik az ellenfélnél és tudsz váltani, akkor counterelni kell keményen. Az is jó taktika ha van egy balfasz és azt egész meccsen farmolod.
-Soha ne halj meg, de tényleg. Fogalam sincs milyen statjaid vannak, de a halálok számát próbáld folyamatosan csökkenteni, anélkül, hogy elbújnál a harcok elöl.
-Birkatürelem: mindig lesznek hülye csapattársak, el kell fogadni, hogy vannak nyerhetetlen meccsek.
-Ha szar is a neted, vedd fel a meccseidet és nézd vissza őket utólag, próbálj tanulni a saját hibákból. A csapattársakkal ne foglalkozz, akkor sem ha totál balfékek. -
TBT
Topikgazda
Köszönöm a hasznos tanácsokat.
Valószínűleg hagyom az egészet a fenébe, az én egészségemet ne tegye tönkre semmilyen játék.
Inkább megyek játszani mással kevése szabadidőmben, ezt a PvP mocskot pedig meghagyom a feledés számára.
A karaktereket és az univerzumot kedvelem, de a játékot már annál kevésbé. Remélhetőleg lesz belőle animációs film vagy PvE móka, mert azokban még van valami érték, ha már a PvP módban nincs.[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Lenne egy olyan kérdésem, hol látom azt hogy összeségében hányszor riportoltak egy játékost, vagy saját magamat, illetve van e valamilyen következménye ennek?
ÁdiBá
-
debrecenikri
tag
A pontos helyet nem tudom, hogy egyáltalán van-e, ha sorozatban sokan reportolnak abusive Voicechatért, akkor chatban-t kaphatsz egy időre, ha nem csalsz, akkor legfeljebb rövidebb időre zárolják az accodat, ha egy gameben túl sokan reportolnak (lásd: Arikadou) Nem promó, csak ez az egyetlen példa, ami eszembe jutott
[ Szerkesztve ]
Fast ring nélkül nem élet az élet...
-
k-adi
nagyúr
ez így van de ugyse hiszik el, mert majd mindjárt jön valaki és belinkel 2-3 híres streamer bant és akkor jajdejo
szerk: amugy simán eltudom képzelni hogy annyi reportot kapnak hogy azt élőember le nem tudja ellenőrizni egyesével.. a robot meg...engedékeny
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
Az a lényeg ha mást hibáztattok azért mert bénák vagytok akkor tuti fejlődni fogtok és igen a játékot kell hibáztatni.
HODL $GME, DIAMOND HANDS, APES STRONG TOGETHER
-
brumi1024
veterán
-
Pocok256
veterán
válasz brumi1024 #14872 üzenetére
Miért a rossz a rendszer mindeki béna csak én vagoyk jó és a kiéget a játék kommenteknek mi értelme van ? Semmi. Égvilágon semmi. Ha valaki sokat veszít azért van mert béna semmi más és ebben semmi személyeskedés nincs. Ha valaki azt modnja rám hogy b*lfasz vagyok jéghokiban akkor tökre igaza van miért lenne ez személyeskedés ? Ha valaki mást hibáztat saját maga helyett miközben b*lfasz a játékban abban sincs semmi személyeskedés ez tény. Ha te tényleg jó játékos vagy akkor bizony grandmasterbe fogsz kerülni, és teljesen mindegy milyen társakat kapsz előbb utóbb úgyis odafogsz jutni. Ha te goldba való vagy akkor meg oda fogsz kerülni ez van, és az is tény hogy aki a gold vagy az alatt van az átlaghoz képest BÉNÁBB ROSSZABB játékos. Egyszerű matek nincs ezen mit sírni.
De, hogy az írásomnak legyen lényegi mondandója is, aki úgy érzi, hogy társai rosszak az nyugodtan vegyen fel egymás után 5-6 meccset tegye ki ide és mi szépen kielemezzük és rávilágítunk, hogy hol hibázott, ennek mindjárt több értelme lenne mint a rendszert szidni meg a csapattársakat.
Az meg gyér kifogás, hogy gyenge a netem nem tudom felvenni mikor net sem kell hozzá elég egy nvidia vagy egy amd kártya mindkét eszközben van beépített felvevő ami teljesítményből sem vesz le a kapott anyagot meg este mikor alszol tecsóra feltudod uppolni és voalá.
-
nonsen5e
addikt
Értem, hogy quick play meg minden, de az mi a halál, hogy 1200 van 4200 ellen. Legközelebb meg majd valami versenyjátékost kapok, aztán élvezzem a gamet...
D4: hunPH, nonsense#2596
-
TBT
Topikgazda
válasz nonsen5e #14878 üzenetére
Ezzel mi a baj? Attól, hogy 4200-as rangon van valaki még nem fogod azonnal elveszíteni a meccset. Quickplay-ben nem számít, hogy ki milyen rangon van (ezért nem is mutatja).
Tegnap is volt velem egy Grandmaster játékos QP-ben, a szezonban Zarya main 4025 rankon volt, QP-be Tracerezett, mert ahhoz volt kedve (alig volt vele órája). Néhányan azt hitték, hogy carryzni fog, de miért is? Olyan karaktert hozott, akivel nem sokat rankedezett, ellenben most épp ezzel akart játszani. Nettó butaság azt gondolni, hogy a magas rangú játékos minden karaktert tökéletesen ismer és minden karakterrel jó. Ettől függetlenül élvezetes, szoros meccs volt. Diamond társam is volt (3200 rang), aki lőtte a reflectelő Genjit (kinyírva ezzel az Anánkat) és a Zarya bubit, hogy az enemy Zarya még táposabb legyen. Ezek alapján a game sense 0, csapatjáték szintén, karakterismeret szintén hiányos, mégis Diamond, mert az adott szezonban ügyesen játszott egy karakterrel és valamilyen szinten jól összedolgozott a csapatával (vagy csak boostolt, láttam már erre is példát). De majd jönnek a megmondóemberek és elmondják, hogy ez nem így van.
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
Tegnap megnéztem a Red player ONE cimű filmet IMAX3D-ben moziban.
Bennefigyel a Tracer is, több jelenetben látni, nagyon vagány.ÁdiBá
-
nonsen5e
addikt
válasz VoidXs #14879 üzenetére
Hát sok esetben a comp is, linkeltem már a topikba képet, amikor 1600 voltam még valamikor és 3400/3700-zal dobott össze.
TBT & Rigormortiis: Elméletben szép és jó, és lehet ilyen is van, de este fél percenként nyomta a 6-os teamkilleket a manus, és rapefest volt az egész. Ha nem nézem a social menüt, akkor is levágom, hogy ez vagy 6 rankkal van fölöttem. Ilyen matchekben esélyem sincs a jobbaktól tanulni, ha úgy halok meg 10 secente, hogy azt sem tudom mi és hogyan ölt meg. Ezek után várom, hogy mikor fog valamelyik versenyzővel összedobni a QP, mert úgysem számít semmit a játékosok teljesítménye.
[ Szerkesztve ]
-
Pocok256
veterán
válasz nonsen5e #14885 üzenetére
Lehetetlen tenni ellene mint ahogy fentebb írták QP arra jó, hogy ökörködj most engem összeraknak 2-3k játékosokkal mikor nekem funolni van kedvem hanzoval akivel kb 5 perc game time om van ergo így kb egy 1k playerrel vagyok egyenértékű, ha meg éppen abálni van kedvem hozok egy roadhogot amivel 200+ game órám van és szénné alázom a 2k rankon lévőket. Akkor mégis, hogy balanszoljon a rendszer ? Vagy ha hőst váltok, akkor azonnal tegyen át másik SR ü játékba ? XD
-
nonsen5e
addikt
válasz Pocok256 #14886 üzenetére
Nekem az a véleményem, hogy igenis tegyen össze olyan szintű játékosokkal, mint kompetitívben.
Senkit nem érdekel, hogy te nem vagy olyan jó Hanzo-val, mivel ha úgy áll a kör, akkor váltasz a <main hero>-ra, és úthengerként mész át a 1 vagy 2k rates ellenségen, vagy az én esetemben egy leszel a 12 egy szintű játékosból, se jobb, se rosszabb.A tényleg 1k rates ellenség viszont ha fejre áll sem tud semmit csinálni olyan ellen, aki igazából 4000, de Hanzo-val csak 1k szintű, de 3 perc után megunja, és inkább porba döngöli a kicsiket minden matchén.
-
Rigormortiis
veterán
válasz nonsen5e #14887 üzenetére
De pont ez a lényege a qp-nek, hogy azt csinálsz, amit akarsz. Ott én sem váltogatok el. Az sem érdekel, hogy nyerünk-e vagy sem. Qp-be marhulni vagy gyakorolni jár az ember. Nem azért, hogy váltson, ha bebasz a gebasz.
Komolyan, platiban meg mindig ott tartok, hogy egyszerűen muszáj Mercyznem, mert ha van más support is vagy balf.sz, vagy én vagyok az más karakterrel, de ha nem Mercyzek, akkor ritka vendég a győzelem.
És nincs az az Isten, hogy en qp-ben vagy Arcade-ben Mercyvel menjek, pedig messze vele vagyok a legjobb. De ha bukok qp-ben mi történik? Semmi. Inkább ökörködök és gyakorlok.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
la_cc
addikt
válasz Rigormortiis #14888 üzenetére
QP-ben, hogy tudsz gyakorolni, ha mindenki szarik az eredményre és össze vissza pick-el minden baromságot?
[ Szerkesztve ]
~ ~ ~ Q('.'Q) Q=('.'Q) ~ ~ ~
-
nonsen5e
addikt
válasz Rigormortiis #14888 üzenetére
Hogy gyakorolsz bronzként, vagy silverként, vagy akár goldként QP-ben, ha 24/7 spawncampel egy GM, vagy nem is spawncampel csak ellened van és nem hagyja magát?
Leginkább sehogy, és eltalálni nem tudod, nemhogy megölni.Erősebb játékos ellen tanul az ember, de mondjuk +-1 ligán belül, annál nagyobb különbségnél csak azt tanulhatom meg, hogyan nyomjam 10 secenként az alt-tabot amíg halott vagyok.
Ha a marhulás elfogadható, azért mégis miért reportolnak és bannolnak ki, ha nekem a marhulás azt jelenti, hogy ugrálok a spawnon Winstonnal?
[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz Pocok256 #14886 üzenetére
Ez azért nem hülyeség mert Starcraft 2 ben úgy lehetett rankedet játszani hogy te Terrannal lehetsz mesteres mig zergel silveres.
Ez az elképzelés szerintem teljesen jó lenne az Overwatchba is.
Tegyük fel van 200 ora genji jol tolod leszel mesteres.
Tracer gyengébben megy van 2 orád leszel silveres.
Csak akkor az egész Coop rendszert megkell változtatni... mert a jelenlegivel ez nem kivitelezhető.ÁdiBá
-
bazs0811
tag
Nekem is ez a bajom a QP-vel, hogy nagyon telibesz@rja mindenki. Nincs heal, sem taktika...erro jó mondjuk a training is botokkal, vagy arcade TDM. Én arcade random hős módot tolok a legtöbbet, bár néha az is genyó: def.csapat kezdőben King’s Row: Rein, Bastion, Tjorb ,nagy nehezen DVa ultit beküldjük, triple kill, aztán jön 3 Orisa 😂 (tudom hogy időalapú a pick de akkor is). Itt legalább a lootért néha azt érzem más is próbálkozik.
Az Univerzium szempontjából pedig teljesen mindegy... - DeadPool#24156
-
TBT
Topikgazda
Az aktívabb játékosokat kérdezném. Van közületek olyan, aki a 9. szezonban még nem mente le a besoroló meccseit és előző szezonokban nem Healer main volt?
-
saen
veterán
Ma este lesz valami bejelentés az OWL alatt, nagyon promózzák...
-
pohár
félisten
jaja, volt szó róla a dev videóban is, hogy ma valamit ott mondani fognak
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
válasz VoidXs #14899 üzenetére
ááááhá, hát azt hittem komolyabb dolog lesz, ha már az öreg ennyire beharangozta
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro 128GB FEHÉR TITÁN MAKULÁTLAN
- iPhone 14 128GB Lila Független Mint Az Új/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3826
- minigép/ i5 6500T 35W/ Dell 3050 micro/ garancia/ ingyen foxpost
- Új Modell Apple Watch Ultra 2 49mm Black/2025.09.21 Apple Gar./p3825/
- Cisco SG200-50 smart switch - 48+2 portos Gigabites
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest