Új hozzászólás Aktív témák

  • oxox

    addikt

    válasz M^xx #12100 üzenetére

    szerintem meg jól van ez igy ahogy van....annak ellenére, hogy utálom a phara-mercy párost...
    tegnap sokan voltunk, customs game-el próbálkoztunk. Robot hozta pharát (sajnos a csapatban pont olyannál volt a soldier aki kb 1400 pontal Robot alatt van, és sajnos ez érezhető is volt (kb egyedül lehozták)...én próbáltam heal-elni lucioval, de sajnos esélyünk nem volt, nem volt phara focus, és kértem volna soldiert (hátha nekem több sikerem van), de nem adták...no ott mondtam is, hogy ez igy engem nem szórakoztat akkor (mondjuk előző körben ugyanezt élte át a másik csapat)...

    visszatérve
    lényeg a lényeg pharát le kell szedni, ha rajta van mercy, akkor soldier egyedül kevés hozzá, ha nem megy, akkor váltani kell a csapatban, hozni zenyt, orisát, mcree-t, widowt de pl Torik sombrával is durván szivatja phara-t, tehát az is nyerő lehet,...ennyi. (én elég bénán célzok az előbbiekkel, jobb ha nálunk más cseszteti)

    mercynek meg ha nem látná mennyit éleszt a káoszban kb esélye nem lenne értelmesen res-eli (nem hiába buffolták, hogy most sebezhetetlen utána/közben egy darabig)....ha meg nem tetszik, hogy ellenfélnél van élesztés nálatok meg nincs.....hát hozni kell egy mercyt. Szerencsére a csapatunkban jópár ügyeskezü mercy van, én lucioval karcolok elég jól, tehát a support nem szokott gond lenni.

    Ki gépen száll fölébe.... SC2 nick: oxox character code: 698...dio3/ow: oxox#1525 + #21838

Új hozzászólás Aktív témák