Új hozzászólás Aktív témák

  • saen

    veterán

    válasz Joezyka #10306 üzenetére

    Joezyka,
    sosem a másikat kell nézni, hanem azt amit te csinálhattál volna másképp. Ha valaki tényleg jó, idővel felmegy magasabb rangra. Tanulságként leírom a mai egyik buktánk eredményét, nagyon sok szemszögből meg lehet közelíteni. Felvettem a meccset, utólag visszanéztem már.

    Temple of Anubis

    Attack: kialakul a 2-2-2 felállás, én McCree. Kezdéskor a Reinhardt elvált Roadhogra, így a két tank Zarya + Roadhog. Persze megy a tánc a kapu előtt egy darabig, senki nem csinál semmit. Egy idő után a soldierrel megunjuk és szimplán bemegyünk a pontra. Sikerült néhány kulcs picket is útközben csinálni, ez már elég is ahhoz, hogy megnyerjük a csatát és hiába halok meg, a pont a miénk. Persze vissza kellett érnem ahhoz, hogy befejezzük de simán megvolt. Második pontra viszont ellenfél váltott Rein + Bastion + Mercy kombóra, ezt ezzel a komppal nem tudtuk megoldani, ráadásul sokat nem is koordináltunk, egyesével mentünk... Ezt a kört nem játszottam rosszul, a megoldás a karakterváltás lett volna, de mivel most tanulok, ez a rész nem érdekel.

    Defense: Itt már lett Reinhardt, de mindenki középen van a hídon, én próbálok egyedül oldalt védekezni. Ez kockázatos volt nagyon, de szerencsére az ellenfél DVa nem büntetett, cserébe az Anát ki tudtam szedni emiatt amikor megindultak. A csapat egy része elhullott, a pontra meg bement az ellenfél két DPS-e. Itt is hibáztam, túl közel mentem a junkrathoz, ezért ki tudott szedni és túlélte 1hp-n. Innen borult a pont... Második pontot is nagyon hamar elvesztettük, ami megint úgy kezdődött, hogy Reaperrel szemben elvesztettem egy párbajt. Persze itt is szidhattam volna a Mercy-t aki mellettem állt és nem adott healt, de ez nem változtat azon a tényen, hogy a Reapert szimplán le kellett volna lőni. Utánam rögtön hullott a Mercy is és innen megint megborult a csapat, nem tudtunk felállni, vége, bukó.

    Ezen a meccsen is szidhattam volna a tankokat, hogy nem csinálták a dolgukat, szidhattam volna a healt is, mert azt sose kapok. Ez azonban nem változtat a tényen, hogy én is többet hibáztam és ezek közvetlenül vezettek a pontok elvesztéséhez. Simán nyerhettünk is volna ha ott a Junkratot én lövöm le, simán lehetett volna full hold is.

    Eddig az összes meccsemet megnéztem ebben a szezonban, minden meccsen tudok a saját játékomban rengeteg hibát találni, amíg ez így van, én nem szidom a csapattársakat...Hiába van McCree-vel 53%-os pontosságom a szezonban, ráadásul ezen a meccsen bőven 60% felett volt, egyszerűen a kulcsfontosságú helyzetekben hibázok akkor teljesen mindegy. Ha majd stabilan fogom hozni ezeket a párbajokat, simán fogok felfelé haladni.

Új hozzászólás Aktív témák