Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz yogibear #15133 üzenetére
A szoftver24 a borgun-t használja kártyás fizetésre, de simplepay lehetőség is van(simplepay fiókkal fizetés), de a munkatársam aki segítene a kártyás fizetésben(OTP-s) nem hajlandó simplepay fiókot csinálni.
Meg akarok venni egy win11 kulcsot, de nem nagyon segítenek munkatársak, gondolom azért mert autista vagyok, egy munkatársam van aki mindig segít bankkártyával fizetni, utána odadom neki készpénzben, általában ország vagy vármegye bérletet veszek a kártyájával a MÁV appban, az mindig működik.
Gondoltam rá hogy nyitok egy alapszámlát az OTP-nél, ott legalább kinn van a weboldalon, nemcsak a hirdetményben(mint más bankok esetében), gondolom annál a banknál ahol a weboldalon nem reklámozzák a hatósági áras(EU-s törvény!) alapszámlát, csak a hirdetményben szerepel eldugva, ott nem látnának szívesen ha alapszámlát nyitnék, ezért gondoltam az OTP-re, de ha ilyen internetes kártyás fizetési problémák vannak akkor ez felejtős. Még az is megfordult a fejemben hogy bemegyek ide a helyi máltaihoz és megkérem a munkatársaikat hogy vegyék meg nekem kártyával a win11 kulcsot, és készpénzben kifizetem. Meg lehet rendelni postán is a kódot a szoftver24-től, de attól félek út közben valaki belenéz a borítékba, és akkor én már nem tudom aktiválni a rendszert.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Most végigzongoráztam, simán lehet a szoftver24-en simple fiók nélkül simple rendszerben fizetni, nem a bankkártyás fizetést hanem a simple-t kellett volna választani. Meg tudtam volna venni munkatársam OTP-s kártyájával a kulcsot
Már lenne kulcsom és nem vírítana a jobb alsó sarokban a vízjel. Gépet cseréltem 4. -ről 12. generációsra, ezért kellene újraaktiválni.
Megnézem az Ipon-t is, lehet hogy ott is végigzongorázható simple fizetés simple fiók nélkül.-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
-
őstag
Ipon-nál is lehet simple-vel fizetni simple fiók nélkül.
De azért elég gáz hogy az OTP csak saját magával kompatibilis, és simple csak a magyar webshopokban van. Akkor külföldi webshopban pl cdkeysales, vagy akár spotify, youtube premium előfizetés, nem lehet OTP kártyával fizetni ?
[ Szerkesztve ]
-||- Asrock B660M HDV -II- G.Skill Aegis 2x16GB DDR4 -II- - i3 12100f -||- Sapphire RX550 4GB -||- AOC Q27V4EA 1440p -||-
Új hozzászólás Aktív témák
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Külpolitika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- BestBuy topik
- Mini PC
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Eladó Nintendo Switch V2 rengetek kiegészítővel + eladó játékok
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- Eladó 23.8" MSI PRO MP243X
- Lenovo Legion 5 Pro - 16" 2K IPS 240Hz, i7-13700HX, nVidia GeForce RTX 4060, 16GB, 512GB SSD - GARI
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest