Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz h_143570 #7407 üzenetére

    Ha stabil egy rendszer, persze, nem kell újraindítani állandóan, de akkor sem történik semmi, ha mégis ezt teszik... cégeknél sem feltétlenül hibernálják a gépet (sőt), ahogy én sem, pedig stabil a rendszerem, mert nekem meg a bootidő az, ami jobban számít. Egyébként meg minek tököljön a rendszer kikapcsoláskor a mentegetéssel, bekapcsoláskor meg a hiberfil.sys betöltésével? Csak lassítja a bootidőt, kikapcsolás-időt (bár utóbbi kevésbé lényeges). Az emberek többsége számára szerintem ez egyáltalán nem fontos.
    Ha szükségem van arra, hogy ne zárja a rendszer a futó folyamatokat, akkor készenlétbe helyezem a gépet, mert akkor valószínűleg még aznap kell a gép, az a minimális energiafogyasztás meg már tényleg nem számít. Ebben az esetben meg a bootidő nevetségesen alacsony (szerencsére).
    Szóval attól még mindig lehet stabil egy rendszer, hogy nem hibernálják, hanem kikapcsolják... :D És visszatérve az eredeti témára, akkor bekapcsoláskor meg el kell indítani a böngészőt, konkrétan az IE-t, aminek a betöltése és működése rohadt lassú.

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák