Új hozzászólás Aktív témák

  • Mathiask

    senior tag

    válasz b. #84274 üzenetére

    Belenéztem a Prey-be az elérhető legjobb minőségű verzióba(ami még szintén webes). És ott ahol korábban láttam gondokat, például az esti sátras résznél, meg utána mikor visszatér a srác a levadászott nagymacskával, most nem láttam kirívó gondot én sem, bár ha nagyon nézem, akkor itt ott feltételezem más tv-n jobb lenne. De ha először ezt a verziót nézem, akkor biztos nem láttam volna semmi hibát, csak hát mikor megjelent, akkor streamingen nagyon kirívó hibák voltak.
    A lehető legjobb minőségű sárkányok harcába is belenéztem. És ez a fullos blu-ray simán nézhető. Ha nem tudnám, hogy mire kéne figyelni, vagy milyen is lehetne, akkor biztos nem vennék észre semmit. Azért ha nagyon nézem és jók a körülmények(sötét szoba), akkor azért kb 18:45-nél a csaj homlokán látszik, hogy nincs teljesen rendben, meg utána mikor a srácot mutatják szemből a szeme azért eléggé bebukik néha.
    Szóval fullos verzióknál néha, vagy csak minimálisan jön elő, akkor se zavaró, be lehet tudni annak, hogy ilyen az eredeti is. De a streamingnél azért gázabb a helyzet. Illetve a hétköznapi használatban nem filmnézéskor is elő, elő jön. Pl itt 6mp-nél, amikor eltűnik a logó akkor körkörös sávosodás, látszódik nálam. [link]

Új hozzászólás Aktív témák