Új hozzászólás Aktív témák

  • Fisha

    őstag

    válasz rothfb #48758 üzenetére

    Nem kell itt "olyasmit"sejteni a háttérben, hiszen forrásanyagról beszélgetünk, ami vagy a stream vagy valamilyen dvd/bluray kiadás. (Az, hogy "olyan helyeken" előfordul, hogy háromszor akkora release-t gyártanak valamiből, mint az eredeti volt, inkább röhejes, semmint hasznos)

    Amúgy nagyon nem minden filmre igaz a pár hónapos késés, pár hetes meg maximum néhány kivételes esetben, de legalább annyira igaz az 1-2 év is.

    De a lényegen ez sem változtat: ha a sati által említett minőségnél jobbra vágyunk, akkor filmeknél olykor többet, olykor kevesebbet várnunk kell, míg sorozatoknál jellemzően nem is jelenik meg belőle jobb.
    Tök jó lenne egy netflix opció valami 50Mbit közeli bitrátára, akár nem stream formájában. De - ahogy ezt korábban írtam már - erre valszeg annyira kicsi az igény, hogy nem várható soha. Kevés az igazi geek, na. :)

    Addig meg el kell fogadni, hogy sajnos a 15Mbit-ből kell tudnia a TV-nek a legtöbbet kihoznia.

    És még egy gondolat: amúgy a mozgásos anomáliák sokkal kevésbé jönnek elő az igazi 40Mbit+ blueray tartalmaknál. Leginkább sajnos pont a tartalomszolgáltatós streameket sújtják. Csak hát szerintem ezeket fogyasztjuk itt a legtöbbet.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák