Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Interceptor #21199 üzenetére

    Annyit tudok mondani, hogy kb. másfél év alatt semmi baja nem lett a C7-nek attól, hogy monitornak használtam. Az első pár hétben még láttam néha IR-t, mikor a HDR játékokat nézegettem, de ez később teljesen elmúlt, ma már sohasem lehet ilyet észrevenni rajta.

    Nem tudom meddig tervezed/szoktad megtartani, vagy mennyi idő és/vagy használt-piaci értékcsökkenés után tudod elfogadni, ha mégis veszteségnek kell leírni, de szerintem ha nem visz csődbe lelkileg vagy anyagilag, ha mondjuk 3 év után elkezd tönkremenni, akkor felejtsd el az LCD-t. (Sőt, pl. egy nappaliba/konyhába szerintem még tökéletes egy kicsit foltos/csíkos kijelző is "háttérnek", szóval nem feltétlenül kuka az még úgy se...) Az LCD is csak addig garantált, hogy működik, míg lejár a garanciája, azokban is mehet tönkre drága alkatrész, amit nem feltétlenül éri meg kifizetni.

    Még annyi, hogy ha jól rémlik neked is volt PDP-d, vagy BFI-s LCD-d. Emiatt az idei LG-ket ajánlom BFI-vel (a tavalyi LG-ken nincs, 17-ből csak a Panasonic-on működik jól).

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák