Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz Joshi #18537 üzenetére

    Hagyd azt a videót, nem mond el sokat. Indulj inen (+ ottani linkek): [link]
    De legjobban egyelőre leginkább azzal jársz, ha sokat bámulod különböző mozgóképpel a különböző kijelzőket, ahol lehet ott ki/be kapcsolgatott / fel-le húzogatott BFI-vel, vagy ha erre nics lehetőséged és időd, akkor nagyjából bízd magad azoknak a "költői relativizmusára", akiknek volt, hozzávetőleges közelítésnek az se rossz.

    Valahol a blurbasters-nek van egy egész jó számítása arra, hogy milyen effektív felbontáshoz milyen mozgási sebesség mellett (amibe behelyettesítheted egy játék vagy film átlagos kameramozgási sebességét, ha ismered pixel/sec) milyen magas natív frissítési sebességre vagy milyen aktív/fekete időosztású BFI-re van szükség.
    Ebből kiüt, hogy vagy az FPS-t kell növelni, vagy addig erőltetni a BFI-t, míg nem túl zavaró a villogás, különben szemmel láthatóan gondok vannak, amit szerintem mindenki észrevesz, ha akar (de nem bűn az se, ha nem foglalkozol vele).
    Az LCD-kekel más gond is van (lomha kristályok), de a mostani OLED-eken nincs mit javítani mást, csak ezt a kettőt lehet.

    [ Szerkesztve ]

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák