Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz allein #12805 üzenetére

    Vak tippre talán nem próbál váltani: ha egyszer már látott hálózatot (főleg ha még netet is) az ethernet interfészen, akkor nem próbálkozik a wireless-en (vagy fordítva), esetleg a router-ed DHCP szervere is közrejátszhat ebben (nem egzakt hiba, csak véletlen inkompatibilitás szinten), ha pl. a TV ugyan azt az IP-t próbálja megújítani másik MAC-ről (és sok hasonló apróság, ami felmerülhet, ha több fizikai interfész is van egy eszközön, ami ugyan arra a hálózatra csatlakozik).

    Nem vagyok ezotéria guru, de vak tippre a WiFi sokkal többet árthat, mint a kábeles switch, de ez ügyben konzultálj valaki mással.

    Ezek a TV-k általában nem teljesen kapcsolnak ki, csak "alszanak", szóval ha berakod és kiveszed ebből a standy módból, az még nem egy "reboot". Ahogy néztem a C7 akkor sem mindig reboot-ol ilyenkor, ha kikapcsolom a menüben a QuickStart+ opciót, bár itt ugye trükkös a dolog a ~1 órás kompenzációs móka miatt is (addig teljesen jogosan van "aktív készenlétben"). -> Ez csak arra írom, hogy a hálózati problémákat sem feltétlenül orvosolja egy gyors standby módba rakás és visszahozás.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák