Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
20e forint környékén, vagy alatta van olyan óra, ami telefon nélkül is tud útvonalat rögzíteni? Amazfit bip-em volt, de az nem ért annyit szerintem... gagyi vacaknak néz ki, munkahelyen pl. röhejes. Akkor vagy legyen olcsóbb, vagy nézzen ki jobban.
Most elsősorban csak futáshoz keresek, kinézet mindegy, nyilván nincs olyan ami igényes 20e alatt.[ Szerkesztve ]
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Amazfit stratost szedett már szét valaki? Nehéz benne aksit cserélni?
-
Köszi! Igen, ezt néztem én is. Csak sehol nem találtam hozzá ilyen akkut. Bár ALin van hasonló méretű, csak nincs rajta csatlakozó. Egy elméleti lehetőség volt inkább. Úgy látom sokan panaszkodnak aksi hibára, ha meg ki is folyt, akkor az megevett még pár alkatrészt...
-
Tudtok ajánlani olyan okosórát, ami rendelkezik saját gps-szel, és nem egy vagyon? Még mindig csak az Amazfit Bip van normális áron?
-
10e forint körül van ajánlott, beépített gps-szel rendelkező okosóra?
-
válasz Babetta-X #13225 üzenetére
Lehet akár használt is... Bip-em volt, de nagyon gagyinak nézett ki, inkább valami rendes, órának kinézőt keresek, kerek számlappal. Amit lehet hétköznap is hordani, nem néz ki nagyon gagyinak.
Zeblade vibe3 gps pl. szóba jöhet, csak elég vastagnak néz ki. Colmi sky 3-nak se rosszak a specifikációi, csak sehol nincs már készleten. Esetleg SMAWATCH M7C...
Használtan meg rizikós, mert az Amazfit óráknál is volt egy csomó gond, leváló érintőkijelző, meg aksi, volt pár hibás itt aprón is eladó. Pedig a Stratos nem a filéres kategória.[ Szerkesztve ]
-
SmaWatch M7C-vel van valakinek esetleg tapasztalata?
-
Szóval egy Bakeey M5S lenne a kiszemelt okosóra, csak az Alin írák ezeket sma watchnak. Van sim kártya foglalata is, de csak 2G-s. Ezzel elvileg sim nélkül is lehet hívni akkor a 112-őt vész esetén, mint minden telefonnal? Kérdés, meddig marad a 2G üzemben.
Sim nélkül csak elmegy 1 hetet remélem... úgy is csak 1-2x járok futni. Nem is néz ki rosszul, olcsó is, gps is van benne. Végül is teljesül az üzemidőt kivéve minden kívánságom.
Vagy m7c/m5c, nem látok különbséget ezek között, csak a sim kártyát.Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
Zeblaze VIBE 3 GPS-sel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Érdekesek a tesztek, mert van ahol szidják, hogy bugos, Alin meg szinte mindenki dicséri, és a vélemények szerint bír 1 hetet, pedig ez is ips, 350mha. Ez az óra viszont szerintem csúnyább, mint az M5. Nyilván 15e alatt kompromisszumos az egész történet, és inkább egy GTR2-őt vennék, csak annyit nem áldozok most erre.
-
válasz Badboys #13246 üzenetére
Az nem baj, ha kicsit lassabb a posta, de még megy legalább. Banggood gyorsabb, az még mindig 10-15 nap alatt ideér, lehet onnan rendelek megint. Szokásos dilemma, rendeljek-e egyáltalán. Alis értékelésnek is van értelme, ha több százan értékelnek egy terméket, mindenféle nemzet. Én is szoktam. Kínai cuccot csak kínaitól veszek, nem 10 viszonteladón keresztül, itthon.
[ Szerkesztve ]
-
No, végül nem vettem gagyit, ha már 11.11-es akciók vannak az Alin... Stratos lett belőle Az tetszik, van támogatása, meg ha nem jön be mégse, majd eladom, mint a Bip-et.
[ Szerkesztve ]
-
Megjött a Stratos. A Bip-hez képest jóval komolyabb, meg szebb szerintem. Lehet ezt nem adom el 1 hét múlva Árban meg majdnem ugyanannyi volt.
[ Szerkesztve ]
-
30e körül van olyan okosóra, ami gps-t, véroxigén szint mérést is tud?
-
30-40e forint körül melyik óra ajánlott? Jelenleg van egy Amazfit stratosom, meg egy Band 6-om. Ezeket cserélném. Band 6-ban tetszik hogy viszonylag kicsi, könnyű. A stratosnak a kijelzője baromi jó, mivel transzreflektív, csak sötétben kell világítania. Ha lenne a Band6-ban gps azzal is kiegyeznék...de sajnos nincs.
-
válasz Memmaao #19127 üzenetére
Esetleg a Huawei Watch Fit ami még tetszene, az majdnem olyan, mint a Huawei Band 6. sajnos ez utóbbit kaptam ajándékba, nem a gps-es verziót. Ami még tetszik, a Huawei gt2, bár kicsit drágább. De ha mindkettő kütyüt eladom már nem sokat kell hozzátenni. Igazából a szempontok: gps, üzemidő, fizikai méret és ne nézzen ki gagyinak. A gt2-vel jobban járok-e, mint a Watch fit-tel? A gt2 azért nem mai gyerek, de itt-ott még kapható.
-
Amazft Stratos 2 -t (pace) hogy lehet Note 11-el párosítani? Kb.1 hónapja cseréltem telefont, és még nem használtam vele az órát. Zep fel van telepítve, sima Google accounttal, ami a régin is volt. Bluetoothon nem találja az órát. Kéne neki gyári visszaállítás? Qr kódot nem tudom hogy lehet elővarázsolni, szerintem ez az óra nem tudja.
-
Még egy kérdés: Huawei band 6-ot hogy lehet tényleg kikapcsolni? Az órán rámentem a menübena kikapcsolásra, látszólag leállt. Betettem a dobozába, ma kivettem, és be volt kapcsolva. Az 'Egészség' appban végignéztem a beállításokat, de nem találtam ilyet, hogy automatikus bekapcsolás. Ébresztés sincs beállítva.
[ Szerkesztve ]
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Villanyszerelés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Jókora telepet kapott a OnePlus 13 is
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Windows 10
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Apple Watch SE Gen 2, 44mm, GPS, 1 Év Garanciával
- Apple Watch 7 41mm Mint Az Új/1 hónap gar./Akku 95%/p3758/
- Apple Watch SE 2 (2022) 40 mm, Starlight, 100% akku, Média Markt garancia 2026. 02.16.
- Apple Watch 8 41mm Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3737/
- Google Pixel Watch 3 45mm Band L - Obsidian, bontatlan, új
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest