Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
.: JuSzT :.
addikt
Sziasztok.
Olyan órát keresnék ami:
- van belső memória tehat telefon nelkul is tudnám használni BT fulessel futáshoz.
- GPS
- Alap dolgokat tudja logolni (sebesség, távolsag stb)
- külsőre négyzet alaku (Amazfit, Applewatch dizájn)Androidhoz kellene 50e alatt.
Köszi a tippeket.
Üdv -
kisapa
senior tag
válasz tillatrilla #3927 üzenetére
Egyenlőre nincs tapasztalat mert nem működnek az értesítések app nélkül. Ezért aztán még a régit használom. A külső és a mérete nekem nagyon megtetszett azért is vettem meg. Megjegyzem a 90%-os árengedmény én sem vettem komolyan de arra amire nekem kell megfelelne a leírás alapján.
-
kisapa
senior tag
válasz tillatrilla #3953 üzenetére
Mint előbb írtam semmilyen tapasztalatom nincs mert nem használom. A vízállóság nem szempont legfeljebb annyira, hogy esőben ne ázzon be ha a kezemen van.Még csak ma olvastam a hsz-t az app-ra vonatkozóan, majd kipróbálom. Ami biztos, hogy néhány napja teljesen feltöltve raktam el kikapcsol állapotban és amikor ma be akartam kapcsolni gyenge akkut jelzett.
[ Szerkesztve ]
-
SZKEBE75
senior tag
Az alábbi okosórát néztük ki a gyereknek. Valakinak van véleménye tapasztalata ehez a típushoz vagy esteleg tudtok ajánlani mást ami megbízható legalább telefonálás üzenet küldés/ fogadás szempontjából?
https://www.alza.hu/trendy/dokiwach-dazzle-pink-d5155351.htm#popis
Üdv,
SzlebeDX260 - forzaHybrid - IE900
-
atike
nagyúr
válasz varázsgömb #3956 üzenetére
Én is ledöbbentem...
-
gyemipapa
senior tag
válasz varázsgömb #3956 üzenetére
Ja, és a kisgyereknek... Hát élni tudni kell.... Persze láttam már lakótelepi iskolában harmadikosnál 160 ezres IPhone-t is...És még mondják, hogy rosszul élünk.
Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
air
nagyúr
válasz SZKEBE75 #3955 üzenetére
Nekem az egész Alza gyanús.
Azt most hagyjuk, hogy a termék nevét nem képesek rendesen leírni, és hogy az óra a gyártó saját weboldalán még csak pre-order.
De múltkor néztem egy porszívót, amihez több ezer vásárlást írtak és több száz értékelés volt, miközben az edigitalnál 0 darab értékelés.
Rádásul az értékelések nagy része teljesen magyartalan volt. Vagy Google translate fordította, vagy agyatlan droidokkal irtattak kamu értékeléseket.
Szóval én soha nem vennék tőlük semmit, mert számomra teljesen hiteltelen az egész oldal.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
tag
válasz Hauptmann #3961 üzenetére
Remek, elokerult a sok hazmester. "Ocsem, ennek a burzsoanak van penze rendes cuccokra ... raadasul a gyereknek is jut, uristen"
Ha azt akarod, hogy ne a fiokban vegezze mukodeskeptelenul, vagy ne akadjal el rogton, mert nincs hozza meg app se, vagy ne a connection drop-okat kelljen debuggolni, akkor igenis nem a legszarabbat kell venni, es olyan helyrol, ahova vissza tudod vinni, ha nem azt csinalja, amit kell. Mi van, ha nincs ideje/kedve a kinaba visszakuldozgetessel vagy a debuggolassal foglalkozni, inkabb a csaladjaval lenne, vagy a hobbijaval foglalkozna, vagy akar dolgozna. A kinabol rendelt szarokra nem lehet szamitani, pont az itteni kerdesek sokasaga tamasztja ezt ala, vagy nezz be az ebay-es/alis topikba. Nekem is tele van veluk a fiokom, de a gyereknek en se kinait fogok venni. Mas kerdes, hogy az alza is necces, de a hozzaszolasaitok nem errol szoltak.
Meg honnan tudod, hogy mennyire fontos ez neki, es hogy amugy mennyire akar csak tobbnek latszani? Lehet, hogy fontos neki, hogy megtalalja a gyereket, mert el szokott tevedni, vagy mittudomen, es erre sporol. Nem valoszinu, de ne legyunk rossz indulatuak.[ Szerkesztve ]
-
gyemipapa
senior tag
válasz tuareg85 #3962 üzenetére
...és megszólalt SZKEBE75 magyar hangja, vagy védőügyvédje, vagy szóvivője.
Szerintem nem szorul ő a te védelmedre.
Amúgy én rengeteg kínából rendelt cuccot évek óta használok, kifogástalanul működnek a mai napig. Pl. IP kamerák, walkie-talkie, powerbank, időjárás állomás, stb, nem sorolnám. Szóval az meglehetősen demagóg szöveg, hogy amit kínából rendelnek, az mind szar, amit meg magyar webshopból (mellesleg azok is mind kínában készülnek) mind jó és megbízható. És nem mindíg feltétlenül a drágább a jobb.
Egyébként mi az, hogy kínai? Törődj bele, hogy amit a gyerekednek fogsz venni, az is kínában készül, kínaiak által. De nyilván vannak, akik azt gondolják, a 200 ezres mobil pont hatszor jobb és megbízhatóbb, mint a harmincezres. Ha így lenne, a legmárkásabb cuccokra miért ugyanúgy csak egy, esetleg kettő, max 3 év garanciát adnak?Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
kisapa
senior tag
Ezzel kapcsolatban befejeztem a szenvedést. Nem találtam semmilyen app-ot iphone-hoz amivel működne.Így nekem használhatatlan. Ha valakinek kell szívesen odaadom. Androiddal lehet, hogy működik.
-
bodza21
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék segitséget kérni tőlletek. Tegnap vettem egy smartwatch x6D órát.
Nem tudom hogy hogyan lehetne a netre csatlakozni vele. Benne van a telenoros sim kártya amin van természetesen elegendő összeg a netre. Benne van még a memoria kártya is. Netre csatlakozáskor (net busy) felirat jelenik meg és onnan nincs tovább, csak a vissza gomb. Tudnátok segiteni? -
tag
válasz gyemipapa #3965 üzenetére
Nos, nem a kollegat akarom vedeni, nem annyira erdekel, mar a nickjere se emlekszek. De ne kezdjuk mar leburzsoazni, mert egy dragabb orat nezett ki a gyereknek, ez nem ugyanaz, mintha aranyozott mclarent akarna a gyereknek. Te pedig pontosan erre gondoltal, amikor lenezoen hoztad a fiatal gyerek + draga iPhone peldat. Ne vedd el a kedvet a kerdezestol azert, mert kicsit tobbet akar/tud raszanni, mint te akarsz/tudsz. Engem pl erdekelnek a kicsit dragabb okosorak is annak ellenere, hogy pl. mondjuk a powerbankom nekem is gagyi, mert abbol nekem is eleg az.
Az tenyleg nehezen meghatarozhato, valamibol a draga meger-e hatszor annyit, mint az olcso. Ha o ugy sejti, hogy kevesebb szivas lesz a dragabbal es idot sporol azzal, hogy nem kevesebbet kell szivnia az olcsoval, es belefer neki anyagilag, akkor neki igenis megeri. Akinek nem fer bele, vagy van ideje/kedve kiserletezni, annak nem eri meg a dragabb.
Azt is tudtam, hogy valaki felre fogja erteni azt, hogy kinai. Igen, tudom, hogy kinaban gyartanak mindent is. De vannak a kinai gyartok, akik semmifele supportot nem adnak a termekhez, orulhetsz, ha van az okosorahoz app, meg ha harmadszor is fel lehet meg tolteni. Ezzel szemben vannak azok gyartok, akik szinten kinaban gyartanak, de regebb ota csinaljak es/vagy jobb a QA es/vagy jobb a support, persze ennek ara van. Es persze ezek is elromlanak, csak nem kell konyorognod meg nem szarnak le, hanem cserelik, veges idon belul. Meg vannak fokozatok a ketto veglet kozott. Erre gondoltam, nem konkretan a foldrajzi szarmazasra. Tudodmit, nevezzuk low-en gyartoknak, hatha igy erted.[ Szerkesztve ]
-
PubliCat
tag
Sziaztok
Chronos Pi van valakinek?
Esetleg ismeros ismerosenek az ismerose nem vettt tok veletlenul ilyet?"Bátorkodjunk a következőket megfelelően használni: , . ; ? ! - "
-
tag
válasz zeon.hu #3970 üzenetére
Remek, te errol akarod meggyozni, itt mar legalabb a szandek pozitiv. Bar meg ilyenkor is jo lenne ezt valamivel alatamasztani, pl. hasonlo tipus olcsobban, ugyanez mashonnan olcsobban, alzaval voltak gondok, etc.
De pl. gyemipapa itt a #3971-ben, mint egy beakadt lemez, megint csak odaig jutott, hogy dragabb == villogas, felvagas.
Mindenesetre en kerek elnezest, kiszallok a vitabol, ti meg kergessetek el az embereket az eloiteleteitekkel. -
SZKEBE75
senior tag
válasz gyemipapa #3965 üzenetére
Kedves topic társak!
Köszönöm mindenkinek az építő vagy kritizáló hozzá szólást, hogy miért is akarok a gyereknek ennyiért okosórát venni.
Kívánom mindenkinek, hogy a normál aggodáson felül ne kelljen olyan dolgokkal is megküzdeni mint nekünk. A túl olcsó órákban nem sok bizodalmam van, ha a gyerek élete lehet a tét, mert nem tud értesíteni, hogy gond van.
Mivel mozgékony kis gyerek a telefon magával cipelése nem megbízható opció ezért gondoltunk az órás megoldásra és igen ha a gyerekről van szó semmi sem drága nekünk!
Megrendeltük az órát, mert még mindig megbízhatóbbnak tűnt mint más és az amerikai vásárlói vélemények alapján jól működik.
A véleményünket nagyon szívesen közzé teszük ha már van.DX260 - forzaHybrid - IE900
-
varázsgömb
aktív tag
válasz SZKEBE75 #3974 üzenetére
Ugye nem fizetted ki előre? Én sehol nem találtam készleten (az Alza-n kívül...???). Sőt a gyártó cég oldalán, a doki.com -on is csak pre-order státuszban van. Ott azt írták, hogy a szállítási időt a "pénztár"-nál lehet majd megtudni. Próba képen "meg akartam vásárolni" de még a kosárba sem sikerült berakni.
Az általad említett jó véleményeket sem találtam sehol. Remélem nem fogsz nagyot bukni. Komolyan kívánom![ Szerkesztve ]
Minden ember színes bőrű.Különben nem látszana...
-
gyemipapa
senior tag
válasz SZKEBE75 #3974 üzenetére
Senki nem vitatja, hogy a gyermekünk, unokánk a szemünk fénye, és minden lehetséges eszközzel óvni igyekszünk. Ez nem kérdés.
Arra próbáltam rávilágítani, hogy egyrészt nem attól megbízhatóbb egy eszköz, hogy milyen drága, másrészt közegtől függően a gyerek esetleg a társai célpontjává válhat akár irigységből (ha csak nem menő magániskoláról van szó), harmadrészt komoly cuccot nem webshopból célszerű rendelni látatlanban, pláne bizonytalan hírűből, (a honlap számomra rutinos rendelőként nem túl bizalomgerjesztő), negyedrészt engem is érdekelne a "rengeteg" amerikai pozitív vélemény. Kövezz meg érte, én jobban bízom a hazai fórumok által leírt tapasztalatokban, tesztekben. De ehhez képest Te meg sem vártad a reakciókat, máris berendelted, ezért kár is volt véleményt kérni a fórumban.
Persze azért szurkolok, hogy jól süljön el a dolog, már csak gyakorló apuka és nagypapiként is.Örökké szeretnék élni! Eddig sikerült...
-
addikt
válasz tuareg85 #3962 üzenetére
Picit kellett volna itt mindenkinek visszaolvasni és láthatjátok, hogy a diabéteszes gyermekének szeretne órát, ami stabilan küld és fogad sms-t és lehet rajta telefonálni. Ilyen gyerek óra nincs! Pláne az először írt 59e Ft tartományban. Az alza oldalán lévő óra is kínai, Kickstarter kezdeményezés, és még nem is kapható. Ráadásul az alza által hirdetett árért a gyártó két órát adná. Már írtam korábban, hogy erre a speciális élethelyzetre nem egy kiforratlan, megbízhatatlan okosóra kell, hanem egy megbízható, jó üzemidővel rendelkező , esetleg ütés és por/ vízálló okostelefon. Egy 10x éves inzulinos diabéteszes gyerkőcnek sajnos hamar fel kell nőnie jónéhány felnőttek számára is bonyolult feladathoz, mint pl egy inzulin pumpa használata vagy egy napi többszöri pen használat. Ehhez képest egy okostelefon 1x1.
#SZKEBE75: látom időközben válaszoltál. Egy övtáska mobil magánál hordásra nem lehet kifogás a mozgékonyság! Hiszen a közelében kell legyen a pen-je, vész szénhidrát, ha érzi, hogy hypozik. Ott el kell férjen egy telefon. De kívánom, hogy az óra beváljon, bár félek, hogy inkább csalódás lesz.
Az alza esetén meg azért sokszor Google translate az értékelés, mert az. Cseh székhelye van, több országban jelen van. A cseh és szlovák értékelés magyarítva van. Garanciális ügyintézés nehézkes náluk. Én elektronikai felszerelést nem vennék tőlük.
#gyemipapa #air : A ti hozzászólásaitok hűen tükrözi az átlag irigy magyar mentalitást. Gratulálok! Kicsit kellett volna visszaolvasni, hogy miért akar gyerek okosórát venni. Ti ehelyett sztereotíp begyöpösödött módra csak azt tudtátok vizionálni, hogy biztos villogni akar a gyerek...
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
Gyb001
senior tag
Pár nap használat után annyit tudok javasolni hogy ne vegyetem microwear h1 órát.
A hardver rendben van, kicsit cammogós de teljes mértékben használható, a kijelző nagyon jó. gps pontos, minden funkciója működik, amíg töltőn van addig egész használható, sőt... De az akkumlátor szörnyű.
Sim/wifi/gps/bluetoot/ google fiók nélkül factory reset után, 4 órát bír úgy hogy 1x-2x nézem meg az időt.
greenfy(root, xposed)/ órajel csökkentés, kijelző működő pixeljeinek kikapcsolása, fekete fehér mód, minden fölösleges app ttörlése nem segít. :/[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
Gyb001
senior tag
Igen, írtam nekik, de máshol is találtam hasonló hsz-eket. SW probléma.
My problem at the moment is the battery life. (I should preface this by saying I do know a lot about android internals and I design electronics for a living.) I am getting ~3 hours battery life in flight mode which I know is just wrong. Using tools like better battery stats, wakelock detector, process monitor and logcat I can see the watch never actually enters deep sleep. It is awake and pegged to 1GHz constantly. Over 3 hours I am lucky to get 16s of processor sleep time. Things I have done to figure out what is wrong:[ Szerkesztve ]
A bus station is where a bus stops. A train station is where a train stops. On my desk, I have a work station
-
air
nagyúr
válasz Memmaao #3978 üzenetére
Hogy a te hozzászólásod / hozzáállásod mit tükröz, azt inkább nem fejtem ki, mert olyan cifrát tudnék mondani, hogy biztosan kitiltás lenne belőle.
Azért inkább csak levonom a következtetést, hogy nem érted a sorok közti mondanivalót, és hogy egyáltalán nem az eredeti kérdezőnek szántam, hanem pont annak, akinek válaszoltam.
De jól esett a mocskolódásod. Köszi.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
amarna
tag
Írtam privátot is neked, de akkor ide írom. A kérdésem az lenne, hogy mivel töltöd? Gondolom, csak egy usb madzagot adtak hozzá. Azért kérdem, mert kettő okosórával is hasonló képpen jártam, mint Te. Pár óra alatt lemerült és napról-napra egyre kevesebbet bírt az akku, míg rá nem találtam a megoldásra egy fórumban. 750 mA órásnál nagyobb töltővel nem szabad tölteni, mert kinyírja az akkut. A legideálisabb a számítógép usb portja, vagy bármi más, ami 500 mA órát ad le. Pár töltés után az akku magához tért, és vígan elment kettő napot.
[ Szerkesztve ]
-
Gyb001
senior tag
-
zozy84
senior tag
Sziasztok!
Szeretnék egy okosórát venni.
Iphone telefonom van és az óra miatt sem szeretnék androidos telefont.
Viszont a szögletes órák nem tetszenek. Így az iWatch kilőve.
Úgy tudom az android wear már iphone-nal is tökéletesen működik. Tetszik a Samsung gear s3 de azon nem android wear van és ezért pl nem tudsz telefonálni vele és rengeteg funkció nem működik tehát az kilőve.Amit találtam és tetszik és elvileg iphone-nal is működik az.: Huawei w2 vagy az Lg watch. Ezeket viszont nem nagyon lehet itthon kapni. MIÉRT???
Csak van valami klasszikus óra külsejű okosóra ami nem 500eft (pl TAG Heuer) és nem is 30eft (azok nem tetszenek).
Ezért lenne jó pl a Samsung gear s3 ha android wear lenne rajta.Tudtok valami megoldást? Az ár limit legyen mondjuk 100-120eft.
Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
-
air
nagyúr
Ha itt valaki 100ezer! forint körüli órát merészel ajánlani, az büdös, bunkó, burzsuj, paraszt. stb.
Itt csak a néhány ezer forintos "pont semmire sem jó" kategóriát szabad mondani.
Uram bocsá' TomTom, Garmin, Polar, Pebble, Amazfit vagy Samsung, LG, Huawei bottal se piszkálós.Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
zozy84
senior tag
Szóval milyen órákat tudnátok ajánlani? (Huawei watch 2 classic nem rendelhető)
Külsőre a Samsung Gear s3 tetszik.
Sportos órák nem tetszenek. Tehát a "classic" vonalat keresem.
Plusz a classic órákon lehet cserélni a szíjat. És az fontos lenne. Mert így egy teljesen más stílusú óra lehet. (pl fekete szíj és egy barna bőr szíj más más letöltött hátlappal) -
gyvince
senior tag
Sziasztok olyan okos órát szeretnèk ami monitorozza az álvást a pulzust meg stb mondjuk huawei watch w2?? Vagy galaxy gear 3 Huawei telóm van Mate 10 pro mit ajánlotok??
Apple Iphone 12 Pro Max + Apple Watch Series 4 44mm, Hp Omen laptop
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- Automata kávégépek
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest