Új hozzászólás Aktív témák

  • anrb

    aktív tag

    válasz Joe215 #16380 üzenetére

    Szia!
    A fenti két óra teljesen más karakterű. A Suunto 7 egy első generációs WearOS óra (SD3100), sport fókusszal. Az órán futó alkalmazás képességei viszont hiányosak a korábbi Suunto órák firmware-éhez képest, az akkuidő halovány. A Venu2 meg egy fitness óra (egy Vivoactive), de AMOLED kijelzővel - aminek sok hasznát nem veszi.
    Ha nem ragaszkodsz az effektív okosóra funkciókhoz, akkor Garminon belül nézd meg a Forerunner 745-öt, illetve a Fenix családot is. Azok nincsenek szoftveresen lebutítva, mint a Vivoactive/Venu. A MIP kijelző miatt tovább bírják, és nem kell hadonászni sem, hogy lásd a képernyőt. Sport óráknál nézd meg esetleg a Polar Vantage V2-őt és a Wahoo Elemnt Rival-t is.
    Ha viszont az okosóra funkciók többet nyomnak a latban, akkor próbáld ki az új Samsung Galaxy Watch4-et. Patch-elt Samsung Health alkalmazással elvileg a 1+7-esen is menni fognak az extra egészségügyi funkciók, nem kell telefont cserélned. !Suunto WearOS óra esetén 3rd party alkalmazásra lesz szükséged a sport tevékenységek rögzítéshez.

Új hozzászólás Aktív témák