Új hozzászólás Aktív témák

  • mekkGyver

    aktív tag

    válasz ghck #4418 üzenetére

    Mégis csak magadra vetted! :B

    1. Nem akarok a szavakon lovagolni, de a hozzászólás arról szólt, hogy "HA be kellene húzni a nullát IS, akkor...", mert Macs fórumtársunk azt javasolta, hogy "be kell húzni, oszt jónapot...", de sajnos nem mindenhol volt olyan gondos a villanyszerelő, hogy csövet tett a falba, vagy esetleg nem volt rá lehetősége. Ha fentiektől eltekintünk, akkor teljesen jogos amit írtál, valóban úgy korrekten megoldható egy eszköz táplálása a kapcsolószál feláldozásával. (Ráadásul általában a másik szál már fázis, így csak az előbbit kell átkötni a dobozban).

    2. Így visszaolvasva valóban (téged is) paraszt módon le újoncoztalak. A kevés hozzászólásod miatt azt gondoltam, hogy ez a "jeladó-relés eszköz" megfogalmazás megint valami általános okoskodás. Ne haragudj, legközelebb előbb kérdezek.

    3. Mivel az én egyik klímám is wifis, így eleve nem mondanám, hogy nincs olyan, hogy oda-vissza, de szintén a konkrét társalgás aspektusában az általános infra távirányítók és klímák kapcsolatáról volt szó. Azt pedig merem állítani, hogy azok legalább 99%-ban úgy működnek (jelenleg), hogy a távirányító kiküldi az összes paramétert a klímának minden gombnyomás alkalmával, válasz meg nuku. Ezzel szemben azt írni, hogy "...a klima tavi ezert nem egyszeru sosoe , masik vilag, mert ott a klima is tol infot a tavinak...amit en tudok h a broad pro kezeli a bejovo (klima kuldi) jelet.." több, mint félrevezető. Gyakorlatilag az egész 4402 egy hablaty... sértődés ide, vagy oda.

    [ Szerkesztve ]

    Idegeskedni nem más, mint mások hülyesége miatt magunkon bosszút állni.

Új hozzászólás Aktív témák