Új hozzászólás Aktív témák

  • Chal

    addikt

    válasz Olympia76 #29032 üzenetére

    Tényleg azzal jársz a legjobban. Amióta írtál róla, átnéztem a termékeiket, szerintem egy nagy lehúzás az egész. Sima átvezetkékelésre építettek egy teljes termékskálát, primkó binary szenzor támogatással (oké, ha mindent is bekötöttél csillió kábellel, akkor kirakja neked mqtt-re, de ez azért manapság nem egy olyan húde nagy feature, amiért 200-300 USD-ket illik kérni). A funkciók hiánya ráadásul magába hordozza azt is, hogy rohadt bonyolult az egész, nem kis meló a telepítés, mert semmilyen központtal nem tud kommunikálni (ez esetben ugye 2db vezetékről beszélnék), gyakorlatilag egyesével kell lelopkodni neki az érzékelők jelét.

    Szóval én mindenkit arra bíztatnék, hogy messzire kerülje el őket.

    Degeczi:
    Az illesztőpanelje leírása szerint persze

    Ezt azért én nem nevezném támogatásnak, csak arról szól, hogy itt is erőből van megoldva a dolog. Tekerkesd rajta a potikat addig, amíg a digitális bemenet nem billen. Ettől még az EOL/DEOL féle bekötések lényege pont elveszik, hiszen nem lesz szabotázsérzékelés.

    Amúgy ha kidobod a régi riasztód, és az ő paneljüket használod, akkor még ennyire sem "támogatja", ez esetben ki kell szedni az ellenállásokat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák