Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    Rosszul értelmezitek.
    Ez nem arról szól, hogy az emberek táplálkozás céljából, neadjisten élvezeti céllal ételt, táplálékot vesznek a pénzükön. Ez arról szól, hogy az emberek bérleti díjat, települési adót, vállalkozás adóit, engedélyeket, munkabért, járulékokat, iparűzési adót, rezsiköltséget, áfát, profitot, meg mittudomén még mennyi mindenféle adót és költséget fizetnek táplálkozás, étkezés címszóval, vagyis annak hangzatos neve alatt. Az étel, meg az ember táplálkozása csak a szükséges rossz, a mellékes kellemetlen dolog amivel foglalkozni kell, de az 1500 Ft-ban jó ha 100-150 Ft-nyi a táplálék értéke, vagyis mellékes lényegtelen apróság.
    A kapitalizmus, meg ez a izé ami most itt van, sem arról szól, hogy az embereknek jó legyen(azt oldja meg magának). Mint ahogy a politika sem erről szól. Pörögjön a gazdaság, legyen profit, dőljön az adó a kincstárba, legyen hatalom. Ha ehhez néhány embernek jobb(nak tűnő) életet kell biztosítani, hát legyen, megéri az áldozat.

    Szóval mikor legközelebb 1500-ért veszitek a lángost, gondoljatok arra, hogy mennyi minden másoknak hasznos dolgot fizettek ki, amihez képest maga a lángos semmiség. A gazda(g)ság a ti lángosotokon áll vagy bukik, vegyetek mindjárt kettőt.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák