Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #73310 üzenetére

    Tavasszal többször felmerült bennem, hogy kéne valami pulzusmérő, vagy csuklós, vagy olyan ami mutat szívritmuszavart is, de ahogy piacot néztem ilyet jelenleg az ifon ad, annak fényében érdekes, hogy valami jogi szabalyozas miatt a kínai gyartok termekeiben meg nem mukodhet a ritmuszavar detektor. Ifon biztos levajazta a szabalyozast...node ha csak pulzust mer, akkor azert folosleges soktizezret kifizetni, raadasul ha az se olyan megbizhato...szoval mar a mellkaspantban gondolkodtam, hiszen tavasszal sokat gyalogoltam hegyre fel, meg tudtam hogy majd nyaron cangazok tobbet. Aztan megvilagosodtam, hogy kell a fenenek. Azt ugyis érzem ha csúcson a pulzus es kopom a tudom. Az meg nekem mindegy hogy 179 vagy 189.
    Nem vagyok szuperfontos, mindegy hogy azonnal tudok rola hogy emailem jott, vagy csak 15 perccel kesobb mikor eloveszem a telefonom. Az meg hogy feszbukon ramuzent e valaki cseten...szoval semmi olyan ami miatt kell a karomra egy ize ami ezekrol azonnal jelez. Majd megnezem kesobb.
    De ahogy mondtam masok vagyunk
    Ugyhogy van egy napos radios elegansabb citi meg egy buvaros narancsszijas napos citi, amiben mar kicsit merultem, szoval valamire jo. Amig ezekben ki nem purcan az akksi addig nem is gondolkodom ora jellegu barmin.

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák