Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz parandroid #59112 üzenetére

    Ez úgy van, hogy minden nyáron rengetegen fulladnak a Balatonba, senki nem is tud róla de valahogy mikor oda megy az ember, akkor napi szinten minden formában lehozzák többször, sőt ilyenkor ételmérgezések, átverések, dugók, balesetek az M7-en, járványok, orkán és ítéletidő, és hasonló vevőcsalogató hírek szaporodnak meg mindenhol.

    Amikor az ember Horvátországba megy, akkor ott azonnal erdőtüzek lobbannak, oltják a jó öreg Canadairekkel, azokról látványos videókat lehet mutogatni, meg persze beszámolnak a tömegről, dugókról, zsúfoltságról, drágulásról, és más egyéb rémhírekről.

    Ha valaki repülővel megy mondjuk Spanyolországba, abban a 2-3 hétben előtte csak és kizárólag spanyol zavargásokról, repülőgép katasztrófákról, eltérítésekről, eltűnésekről, késésekről szólnak a hírek, meg persze terrorfenyegetésről, drágaságról, zsúfoltságról, tömegről. de csak abban az országban.

    Ez így megy, hogy addig híradót se néz senki, de valahogy nagyobb utazások előtt valahogy mindig feltárul a sötét oldala a világnak. Előtte-utána semmi.

    @: rendben volt, főleg a levegő abszolút nedvességtartalma volt kielégítő, de még a relatív nedvességtartalom is valami 53% körül volt. :)

    [ Szerkesztve ]

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák