Új hozzászólás Aktív témák

  • e=mc²

    őstag

    válasz lenox #53394 üzenetére

    Futott kb. 15 percig a pingeles. (terheltem is a vonalat elobb bongeszessel, majd Steamrol jatek letoltessel - ami ment teljes savszellel, torrenklienssel a feltoltest, stb.)
    Tovabb nem lattam ertelmet, mert ez ido alatt sem volt idotullepes, nagysagrendi valaszido valtozas sem volt es uzemmelegek voltak a routerek. (orak ota bekapcsolva es altalanos halozati forgalom utan tortent a teszteles)

    Az elso (sajat) routernek 1ms volt a valaszideje.
    A masodik (Telekomos) routernek 2ms volt a valaszideje.

    Mindezt olyan gepen inditottam el, ami kapott ip-t es van internet.

    Azon a gepen, ami nem kap ip-t es fix ip-vel sincs internet, tettem bele a PCI-e LAN kartyat, de a problema azzal is ugyanugy elojott.

    Amit igazabol nem ertek, hogy a halozatban van osszesen 4 db kabelen osszekotott, es 3 db wifis eszkoz. A problemas gepen kivul a tobbi eszkozon mukodik minden, igy a gepet gondoltam hibasnak, azon belul is a halokartyat, ugye ezert probaltam ki masikkal. De ez se jott be. Innentol kezdve meg vagyok love.

    Mondjuk az meg beugrott, hogy a sajat routeremet visszaallitom a gyari beallitasokra es ujra konfigolom (a firmware frissites utan ez nem tortent meg, mert megmaradtak a beallitasok). Na majd este.

    Ambulimax Provider

Új hozzászólás Aktív témák