Új hozzászólás Aktív témák

  • BlacKSouL

    addikt

    válasz szőröscica #51753 üzenetére

    Óyess.

    Tehát valamikor soksok évvel ezelőtt az akkor létrehozott számlámhoz MC unembossed kártyát igényeltem. Ami azért jó, mert jó. :) Igazából mindenhez elfogadták amihez a domborműves MC-ket, kivéve a régi, mifelénk sosem használt áthúzogatós offline bizbaszolós indigózós leolvasós módszeres fizetést. De minthogy ilyet még filmben is ritkán láttam, tökéletes volt a domboratlan. Ráadásul olcsóbb volt az éves díja, mint a domborúnak.
    Csakhogy mivel olcsóbb volt, de ugyanazokat tudta, ezért ami jó azt vegyük el alapon megszüntették, és a lejáratok után már mindenki mást kapott. Nekem valamikor nemsokára járna le, és helyére küldtek Maestrot. Ami mindent tud szinte amit a MC-k, kivéve az "egyéb, nem elektronikus történő használat"-ot, mint pl. internet...
    Namármost én szoktam és tervezem is az internetes vásárlást, ezért nehogy egy mai világban praktikus alapfunkcióról mondjak le.
    Vagyis szeretnék az időközben kézhez kapott, még inaktív Maestro helyett egy rendes MC standard kártyát kapni.

    És a kérdés: mi a menete, egyéb költségvonzata ennek. Tehát mondjuk elkérem magam melóból, és melóidőben bemegyek a fiókba, beviszem a kártyáimat, és előadom, hogy szeretném ha MC-m lenne ehelyett a Maestro helyett? Ekkor megszüntetik az aktív kártyaszerződésemet, és csinálunk egy új MC-szerződést, levonják a kártyadíjat (melyiket is?) és 2 hét múlva postázzák?

    Aláírás (nem kötelező megadni)

Új hozzászólás Aktív témák