Új hozzászólás Aktív témák

  • NoLF

    addikt

    válasz szőröscica #47057 üzenetére

    Tul sok kiprobalnivalo nincs, nemzetkozi kajakat nyomatnak leginkabb. Ha talalnal vmi tradicionalis, nem lanc-pubot ha talalsz, akkor erdemes lehet kiprobalni a scottish egg-et vagy a welsh faggot-ot. Mas nagyon nem jut eszembe hirtelen, 50 fontos keret mellett ne menj beef wellingtont enni sehova :) bar normal steaket ehetsz szinte barhol, nagyon elrontani nem tudjak. Pubban nincs borravalo, es ha ilyen helyen ennel megis, akkor eloszor kibezel egy aszalt, megnezed a sarkan a szamot, odamesz a barpulthoz, rendelsz, fizetsz es kiviszik a kajat. A sort megkapod azonnal.

    Ha masabb helyre tevedsz akkor most nagy diat a pulled pork, lassan sult es szethuzott serteslapocka - almalevel es bbq szosszal keverik, fustolik is, na ezt teszik szendvicsbe, burger tetejere, barmire. Ami megy meg az a bbq ribs (baby ribs, back ribs stb) tehat ugymond sertesborda - ez is lassu langon sult/fustolt husi, bbq szosszal. Koretnek csak a sult krumpli a meno...

    Esetleg english sausage, avagy banger. Ot krumplipurevel es barnadzosszal szoktak arulni, nem rossz.

    Ha rendes helyen tudsz reggelizni esetleg, akkor sztem a full english breakfast kihagyhatatlan.

    Arra keszulj hogy a gravitacios csapvol erkezo akarmilyen ale KIFEJEZETTEN alacsony szensavtartalommal rendelkezik, vmibt pincehideg, nem hutott. (Ergo 10-14 celsius kozott van, atlagembernek melegnek hat :) )

    Cidert is probalhatsz amugy, ha fulik hozza fogad - szensavas almaborrol beszelunk, de sorok mellett emlitik mindig es szinten csaprol jon - nehogy raszaladj, ha nem szereted, tuti kikopod :)

    The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people

Új hozzászólás Aktív témák