Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31697 üzenetére
"türelmetlen ember kétszer jár moziba"
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
csapos2
addikt
válasz FehérHolló #31699 üzenetére
Te madár, nem tetszel te nekem mostanában. Olyan, mintha közölni szeretnél valamit, de valamiért nem akarod az arcunkba tolni, hanem inkább ilyen kis titokzatos szavacskákkal bombázol bennünket. Lesz megfejtés, lesz mosoly a végén? Vagy inkább rosszra készüljek?
Bolondom: Én nem tudok külföldiül. (pironkodás)
[ Szerkesztve ]
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
1010
őstag
érdekes hogy a microsoft irodáiba egy két mac book is beköltözött
vajon megbeszélik egymással hogy kinek hányszor fagyott le a gépe stb
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #31700 üzenetére
spoiler
most hirtelen nem tudom megnezni, de egesz biztos, hogy ami ketto a linken van, azok kozul egyik sem egyezik meg azzal, amit a film vegen lattam (bar lehet, csak a flash videok minosege a hibas, de az orjaskerekes resznel en nem latom, hogy akarmi is a vizbe esne)
csapos2 (#31704): "elvileg" az ott a cloverfield szorny feje, amit a felhoben "elrejtettek" (vagy belelat valaki)
nem tuda egyebkent valaki, hogy ez utobbi, felhokiszinezos video alatt milyen zene megy?
[ Szerkesztve ]
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz csapos2 #31702 üzenetére
felesleges pironkodni...
spojler
lényegében:
-"segítsetek" - ezt mondja a srác elhaló hangon (tehát túlélték)
-állítólag visszafelé lejátszva meg "még mindig életben van" (tehát a szörny is túlélte) - ha lehet hinni a tecsős közösségnek...@VladimirR: én semmiféle videóban se láttam semmi sehová pottyanni - az inkább belemagyarázás, de ez az én véleményem...
[ Szerkesztve ]
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
Tim82
félisten
most már tuti, hogy agyadra ment a Mac.
ne izgulj, én olyanokat szoktam sok amcsi filmnél figyelni, hogy a jófiúk és a rosszfiúk milyen márkájú gépeket használnak. méréseim szerint az Apple többet fizethet Hollywood-nak, mint más brand-ek.
"You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA
-
VladimirR
nagyúr
válasz bolondember #31707 üzenetére
a film vegen, mikor az oriaskerekrol kinez a tengerre, viszonylag jol lathato, hogy valami az egbol alahull, s a vizbe csapodik
majd ha sajat gepemnel leszek, kivagom a reszletet, s esetleg utananezek, van-e hd forraskuka: eppen ezaz, en is csak ennyit talaltam
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz csapos2 #31711 üzenetére
pottyosen...ize...pontosan
raadasul mielott meg akarta volna hagni manhattan-t, elment kicsit olajat furni is
[ Szerkesztve ]
-
Tim82
félisten
válasz bolondember #31714 üzenetére
nézz Dexter S01-et - Brian, Dexter bátyója Dellt használ, ahogy a pszichológus muki is, aki "halálba terápiázza" női betegeit, ezzel szemben Dexter pedig melóban egy 12"-es MacBook-ot, otthon egy 17" MacBook Pro-t.
az Apple "cameo"-k toronymagasan verik a Dell jelenéseit. (csak hogy közös kedvencet említsek: a The Mist elején, még mielőtt a fa bezúzza a műtermet, látszik, hogy a főhősnek meg 20" iMac-je van.)
egyszer kéne erről írni csak a poén kedvéért a Logout-ra.
1010: a spontaneitás látszatához profi fotós kell.
[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
-
venember83
nagyúr
válasz FehérHolló #31716 üzenetére
Akkor?
-
Tim82
félisten
válasz VladimirR #31717 üzenetére
elméletben Dexter. igaz, nekem túl lelkizős.
de a nézőkre van bízva a választás. nem mintha bármelyikkel is tudnék azonosulni. akkor már Mr. Brooks.
[ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
-
-
Tim82
félisten
-
csapos2
addikt
válasz FehérHolló #31723 üzenetére
Ne legyünk hamariak. vegyünk elő egy sört, nyissuk ki, majd szépen kortyolgassuk. Ahogy fogyik, jusson eszünkbe a legutóbbi buliból kimarad - és azóta is a hűtőben csücsülő - jéger. Ha már megjött a kedvünk vegyük elő azt is. Ahogy így szépen iszogatunk, kicsit tompul a fájdalom is. Jó lesz az, meglásd.
Lelkiismereted méri önzésed őszinteségét. Hallgasd figyelmesen.
-
-
Drizzt
nagyúr
Elzártam a gázt elvileg, hogy a gyakorlatban is sikerült, arról hogy lehet meggyőződni? Nem hallom a hangját egyrészt, másrészt ha a fokozatot felcsavarom, akkor se, harmadrészt meg ha behozok gyufát, akkor se gyullad meg/robban semmi. Szóval szeribntem sikeresen kikapcsoltam a konvektort. Úgy tudom ilyenkor max. az éghető gáz szivároghatna, de annak tán büdösnek is kéne lennie, meg robbani is, ha jól rémlik.
Azt ne mondjátok, hogy zárjam el a csapot a vezetéken, mert anno lefestették ügyesen, hogy nem lehet mozgatni.
[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
FehérHolló
veterán
válasz csapos2 #31724 üzenetére
Nem tud egy olyan fájdalom tompulni, ami nem is létezik.
Buliból megmaradt jégerről meg ne beszéljünk. El akartuk pusztítani csütörtökön, sikerült is, aztán csak abszint maradt. A tapasztalat alapján e két dolog nem szereti egymás közelségét, és egyszerre próbáltak menekülni belőlünk.
[ Szerkesztve ]
Skynet is real. It's called Google.
-
Thrawn
félisten
válasz csapos2 #31727 üzenetére
Az egész film egy nagy káoszban, zűrzavarban játszódik, tökéletesen illik hozzá a 'kézikamerás' felvétel, divat jó eséllyel nem lesz belőle. Talán majd a Cloverfield 2-ben (hehe) láthatod újra.
Drizzt: Zárd el a csapot a vezetéken. Lehet erőltetni kell egy kicsit a festék miatt, de az a tuti.
[ Szerkesztve ]
Different songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
VladimirR
nagyúr
válasz Thrawn #31732 üzenetére
hehe, a kamerarangatasbol mar reg divat lett, sokszor tulzasba viszik, s olyankor valoban zavaro, idegesito
a cloverfield ket okbol log ki, az egyik, hogy itt sokkal jobban rangatjak, a masik, amit irsz, hogy itt tokeletesen helyenvalo a dolog (mig az esetek nagy reszeben nem az)cloverfield masodik resze (ha lesz valoban), nagyon remelem, nem ezt a szalat viszi majd toavbb, hanem ugyanezt az tortenetet jarjuk vegig, mas szemszogbol (mint pl egy godzilla, csak a jelen elvarasainak megfeleloen*), normalisan vaszonra vive, mozi minosegben
*: nezzetek meg a godzillat, alig par eves, megis megmosolyogtato a kepi vilaga
-
Thrawn
félisten
válasz VladimirR #31733 üzenetére
Ezek szerint nem nézek elég filmet, nem tudtam, hogy máris divat.
Cloverfield 2: Ne legyen, de nem azért mert nem tetszett, hanem azért mert nem illik egy második rész hozzá. Bár biztos le lehetne forgatni pl Az elnök szemszögéből is, hogy milyen súlyos döntéseket kell hoznia, stb...
Godzillából kizárólag az oldschool filmeket vagyok hajlandó megnézniDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
Drizzt
nagyúr
válasz VladimirR #31729 üzenetére
Ősrégi barna FÉG-es készülék van, szerintem az idei háztartások jelentős részében ilyen van. Valahol a beállítós résznél kéne ezt a szappanos vizet megpróbálni, amikor bekapcsolásnál kinéz a hozzáértő, ő is ott szokta. Egyébként fura, de amikro a szikrát adó gombot nyomogatod, akkor nem kéne látnod is a szikrát? Én nem látok belőle semmit. 3 parányi körablakocska van a fűtőtest résznél, úgy emlékeztem azon belül mintha látszana a szikra, de egyik konvektoron se látszik.
Thrawn: ez nagyon furán van lefestve. És a csap milyen irányba van elzárva? És ha elvan, azt hogy lehet ellenőrizni?
Bakker, mekkora barkács veszett el bennem.Ilyen gyújtója van a konvektornak:
[link]
Onnan gondolom, hogy sikerült elzárni, mert amikor még csak a láng elaludt valahogy, de nem záródott el, akkor 5 és feles fokozat felett nagyon rendesen lehetett hallani a gázt, most meg egy pisszenést se.[ Szerkesztve ]
I am having fun staying poor.
-
Thrawn
félisten
válasz Drizzt #31735 üzenetére
Szerintem az óramutató járásával megegyezően fordítsd el, akkor van zárva. Akkor van tutira elzárva, ha már nem fordul tovább (a 90 fok után).
Dobjál már egy képet rólaDifferent songs for different moods. łłł DIII Thrawn#2856 łłł Look! More hidden footprints! łłł D4BAD łłł WoT: s_thrawn łłł
-
BlacKSouL
addikt
/readonly
Aláírás (nem kötelező megadni)
-
VladimirR
nagyúr
válasz Drizzt #31735 üzenetére
eloszor is, leszogeznem, nem vagyok gazszerelo, igy esetleg fenntartasokkal kezelendo, amit irok
masodszor, ha ennyire nem bizol a keszulekben, a halozatban, vagy magadban, hivj szakembertes akkor, amit tudok mondani
csap akkor van elzarva, ha a kar a vezetekre merolegesen all (ezeket elvileg kivetel nelkul 90°-ban fordithato golyoscsappal szerelik, vezetekre merolegesen van zarva, arra parhuzamosan nyitva)
ennek levartsagat csak a keszulek lecsatlakoztatasa utantudod ellenorizni (igy a csapot tudod ellenorizni, ami ugye ekkora mar szabad az egyik vegerol)
elotte mindenkeppen zard el
visszaszereleskor szinten ellenorzni kell, hogy megnyitas utan a csap es a konvektor kozott tokeletes-e a szigetelesa konvektor ellenozesehez a jobb oldali kemlelorol vedd le a mariauveget (az a kis hoallo muanyagszeri ize), s az orlang fuvokajanal ellenorizd, van-e szivargas, de tobbnyire ez sem szukseges
a fokozatszabalyzo kifele torteno huzasaval zarod el az orlangot is, ugye befele 3 fokozata van, legbelul a gyujtas, mikor az orlangot gyjtod be, kozeputt a normal uzem, kivul a lezaras
emellett az orlangnal van egy hozerzekelo, mely az orlang kialvasa ezseten automatikusan elzarja a gazt a keszuleken belula szikrat egyebkent tobbnyire valoban lehet latni, de ez fugg attol is, hogy jo szogbol nezed-e (nem konnyu eltalalni), vagy hogy koszos/kormos-e a mariauveg (en epp tegnap szoptam vele, hogy az orlangot sem lattam, olyannyira kormos volt)
szivargas ellenorzese mindig suru szappanos vizzel, azt boven felvive tortenjen
ha gyanus, hogy nem ad szikrat, szedd le a burkolatot, mert ez leginkabb olyankor fordul elo, ha a vezeteknek serult a szigetelese es a szikra mashol megy el (meg az egesteren kivul tobbnyire)[ Szerkesztve ]
-
VladimirR
nagyúr
válasz fokukac #31740 üzenetére
bizonyos szinten ertek hozza, csak mivel nem szakteruletem, nincs rola papirom, igy fontosnak tartom, hogy ezzel a masik fel is maradektalanul tisztaban legyen, mivel nem megfelelo gondossaggal, szakertelemmel elvegzett szereles, akar embereletet is kovetelhet
sajnalatos hogy hasonlo temakban masokban ehhez meg csak hasonlo sem merul fel, s olyan - eletvedelmi szempontbol felelmetes - javaslatokkal doballoznak, hogy peldaul kossuk a foldet a radiatorra/gazcsore (hagy vagja agyon az aram a fel lepcsohazat), meg hasonlok
[ Szerkesztve ]
-
tildy
nagyúr
Szép estét
Midnenki bealudt? Szextopik?"Tartsd magad távol azoktól, akik le akarják törni az ambíciódat! A "kis" emberek mindig ezt teszik, de a nagyok éreztetik veled, hogy te is naggyá válhatsz" - Mark Twain
-
Kidus
őstag
Es most szepen hatbaveregetem magam baratilag, hogy sikerult vegigmeloznom a 4 napos derby oruletet.
Veeegeeeeee
Van egy egesz nap offom, valoszinuleg vegig fogom aludni, de el kell mondjam, buszke vagyok magamraNektek meg szep, harmatos, viragillatu reggelt, meg minden ilyenek.
Assuming Control
-
Kidus
őstag
válasz VladimirR #31745 üzenetére
Amugy tenyleg nagyon izgi ez a derby tema, foleg a felhajtas korulotte.
Mert vegulis csak egy par masodperces futamrol van szo, de eszmeletlen draga lovak, milliardos tulajdonosok, mindenhol sznobok, kalapok, a csapbol is ez folyik mindenhol, es mi meg a kozepeben voltunk
Engem is elkapott neha a hangulat, mikor kicsit le tudtam torolni a verejteket a fejemrol, es levegot venni, raadasul pont szerencses helyzet volt, hogy mikor a futam ment, nekunk semmi dolgunk nem volt, igy arrol sem maradtunk le.
Nem hiszem, hogy barkit is megfogna a tema, aki nem tudja pontosan, mirol van szo ( nem lovas, vagy nem errefele el ), de en ertem a sok hozzaszolast, meg a lelkesedest, en is izgultam, melyik paci fog nyerni
Ma is volt meg par ember, aki lusta volt elindulni haza, az egyik lotulaj is maradt, egesz erdekes elbeszelgetni veluk, hogyan elik meg ok ezt az egeszet.Assuming Control
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz VladimirR #31733 üzenetére
Pár éves?
az már tíz az a pár...Amúgy a Kukának igaza van - eredeti, japó Godzilla filmek rulez! Csak itthon nem lehet megkapni őket, így marad a kölcsönzés..
(a Godzilla - Final Wars dícsérik, mint állat, kéne egy ilyen "összeülünk G filmeket nézni"-kört csinálni.. )Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
addikt
válasz bolondember #31747 üzenetére
lehet 10 de 100-szor jobb a Cloverfieldnél, nem elég hogy 1 kamerás az egész retek, de egy rohadt állványt se bírtak adni annak a kiscsávónak, nagyon remélem hogy ez a vonal holtág lesz csak a filmiparban, bár lehet kiadnak hozzá egy speciális rezgőmonitort amin talán lehet is látni valamit amúgymeg Jóreggelt Huszárok!!!
-
bolondember
MODERÁTOR
válasz Janoska26 #31748 üzenetére
Jó reggelt Neked is Szekszihangú!
Szerintem az Emmerich-féle Go-Dzsira nyomába nem ér a Cloverfield-nek, de ez az én véleményem...
Az a film, ahol automatikusan nekiállok köhögni a porfelhő miatt - abba azt hiszem "kicsit" beleéltem magam, tehát...No, szubjketív, de a C viszi nálam a prímet...
Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...
-
NoLF
veterán
jóreggelt... kicsit még ásítós ez a négy nap utáni hétfő, de egy tepertős pogácsa remélem helyretesz.
The Institute of Unfinished Research has concluded that 6 out of 10 people
Új hozzászólás Aktív témák
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest