Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janaboy
veterán
Raspberry pi akad vkinek esetleg eladó olcsóban?
2es is megfelelő.Janaboy
-
embe
nagyúr
Nem tudjátok autóban ózonos klíma tisztítást mennyiért, és hol csinálnak Nyíregyen?
-
tag
Eladó dolgaim:
sata dvd-írók 1k/db
Intel G1840 3k
Xbox 360 kontroller 3k
Wacom Mambo rajztábla 10k
Corsair H100 vízhűtés 17k
GELID GX-7 CPU Hűtő (csak az inteles lefogatója van meg) 5k
Asus H110M-A M.2 lap + I3 7100 cpu 34k
Bitfenix NEOS gépház 5k
500gb sshd 2.5" 7k
Dell SE2416H Monitor 23k
1tb 3.5" sata hdd-k 6k/db
Gigabyte Z87N-WIFI lap 18k
Logitech C270 HD webkamera 3k
Ac Freezer 13 hűtés 5k
Cooler Master 600w tápegység 7k
Kingston HyperX 1866 2x4gb 10k
Chieftec GPA-600S táp 7k
CM Hyper 212 EVO 5k
Intel Core i5 4570 23k
Asus H81 Gamer alaplap 12k
Thermalright HR-02 Macho hűtés 6k
Asus Prime H270-Plus 15k
Intel I3-6100 17k
ddr4 8 gb Crucial - 2133 mhz 12k
Corsair CX Series CX600 600W Bronze táp 8k
Samsung SSD 860 EVO M.2 250GB ssd 10k
Gigabyte 990FXA-UD3 alaplap 13k
Amd FX9590 cpu 17k
ID Cooling Hunter Duet CPU és GPU hűtés 20k
Thermaltake 730w táp 10k
2tb hdd 10k
MSI z97 gaming 5 alaplap 20k
Cooler Master TX3 hűtés 3k
Therlmaltake TR2 S 700W 80plus táp 10k
Intel 250gb M2 ssd 10k -
embe
nagyúr
Köszi Urak a válaszokat!
-
dfg54
tag
https://tinyurl.com/y7wm2c9v
-
Tamás9x
őstag
Perlátorral foglalkozott valaki mostanság? Keresek a városban de sehol semmi 2,5 vagy az alatti átengedő képességűt szeretnék, de csak a gagyi 6-8 litereseket tartják raktáron.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Nerazim
őstag
Üdv!
Ilyen L alu profilt hol tudok venni Nyíregyen?Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
rasky
senior tag
utolsó db Új, bontatlan, Huawei P20 128GB dual sim, független, 2 év hivatalos garancia - 95.000 Ft.
utolsó db Új, bontatlan, Huawei Mate 10 Pro (6/128GB), Mokka barna, független, 2 év hivatalos garancia - 100.000 Ft.
Új, bontatlan, Hellblade: Senuas Sacrifice Xbox One lemezes játék - 6000 Ft.
-
Nerazim
őstag
válasz DonThomasino #59670 üzenetére
Köszi. Igen most, hogy mondod nekem is rémlik, hogy ott van mindenféle alu profil, de sztem jóval drágább lesz, mint máshol.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
vlevi
nagyúr
Autóvillamos szerelőt ki tud ajánlani?
Mostanában nehezen indul az autó.
Ha az akksit 1 napig töltöm, akkor csontra azonnal indul, de ha 1-2 hétig áll, akkor csak forgatja, és alig bír beröffenni.
Valahol olvastam, hallottam okosságot, hogy akár az indítómotor is lehet szar, és túlságosan leterheli az akksit. -
Nerazim
őstag
Tudom itt ajánlva volt a Tünde u. autovill. szerelő. Nos nekem nem vált be. Eddig kétszer mentem hozzá, de majdhogynem könyörögni kellett, hogy nézzen már rá. Annyi fáradtságot nem vett, hogy a kocsira egy pillantást tegyen, csak benyögte, hogy nem tudom megcsinálni. Részemről nem ajánlott, sem szakmailag (bár erről a feléről nem volt szerencsém megismerni), sem emberileg, mert egy mogorva ember. Szomszédommal beszéltük ő is "hasonló jókat" mondott róla.
Be my computer.. Baby I'm a user!!
-
vlevi
nagyúr
Pazonyi térire gondolsz?
Az közel van a melóhelyhez, megnézem majd."Ezzel kizárhatod az akku problémát,"
kb 3 éves az akksi, nem kéne nagy bajának lennie.
Tudom, lehet cellazárlatos is, de az is előfordulhat, hogy valami túlságosan leterheli, és ettől hamarabb tönkremegy. Aztán észre sem veszed, csak 2-3 évente cseréled az akksit, és azt hiszed, ez a természetes.
Fene tudja, nem értek hozzá, de bármi előfordulhat. -
Sanyi52
tag
Persze ehhez azt is tudni kellene, hogy most milyen az akku, milyen Ah-ás, milyen gyártmány, milyen gk-hoz használod. A gyári új úgy 6 évig bírja., ha cseréled az úgy 3-4 évig, de gyártmánytól függő. 3 év után inkább új akku kell. Persze töltheted minden indítás előtt, de az a 20 eFt kiadás megéri, hogy inkább újat vegyél? Ezt kell mérlegelned, üzembiztos legyen, vagy inkább töltöd indulás előtt. Én inkább új mellett állnék.
-
embe
nagyúr
Most a kérdés az hogy az állást követően tekeri mint az állat és nem indul, vagy nem bírja "normálisan" tekerni?
Ha tekeri, de nem indul, akkor más lehet a probléma.
Ha nem bírja tekerni, akkor ha lehet én megnézném még az akkuban a sav szintjét első körben. Ha savas. A legtöbb gondozás mentesből is ki lehet varázsolni a cellákat lezáró kupakot. Ha alacsony a savszint, nem tartja a töltést. Igaz ekkor már megvan az esély a szulfátosodásra.
-
vlevi
nagyúr
Volt korábban cella zarlatos akkum, sajnos. Az 1-2 hét állás után még se bírta forgatni, most nem ez a helyzet.
Tekeri mint állat, ahogy te fogalmaztal, de nem roffen be. Aztán, második, harmadik próbára már 1-2 fordulat után beindul.
Amikor töltőn volt 1 napig, akkor azonnal indult, de 1 hét állás után már megint elkezdte ezt a huyeseget.[ Szerkesztve ]
-
vlevi
nagyúr
Még annyit, hogy egyszer már csinált ilyet, valamikor tavaly, vagy tavalyelőtt, de aztán elmúlt, mindíg hibátlanul beindult első pár fordulat után. De most megint elkezdte.
Igaz, az autó nem új (2007-es Ceed), de keveset járok vele, városon belül inkább gyalog, biciklivel oldom meg a közlekedést. Viszont nyáron mennénk nyaralni, nem lenne jó, ha végleg beadná a kulcsot valamelyik alkatrész. -
Tamás9x
őstag
Keresek 24-27" ig FHD/4K monitort.
https://www.youtube.com/@kisstontour
-
Drughi
addikt
Volna teljesen feleslegesbe egy " 0 " perces HP Powerup backpack hátizsákom.
Egy nagyon baráti árért továbbadnám ha valakit érdekel...
PM-ben keressen.
[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
Ilyen B7000-es ragasztót láttatok valahol itt Nyíregyházán?
-
dfg54
tag
Keresek 2,5" => 3,5" beépítőkeretet!
PM!
-
dfg54
tag
Eladó az alábbi procihűtő (115x, 775): ARCTIC Alpine 11 Plus
1 hetet használt, gyak. új. Az Intel gyári hűtők csendesebb alternatívája.
1500Ft
PM!
[ Szerkesztve ]
-
ttpityu
csendes tag
Nekem is KIA van, igaz más típus, de egy hibakód olvasás lenne a legjobb. Nekem hasonló problémák voltak, forgatyús tengely holtpont jeladó volt rossz. Valamiért KIA és Hyundai kocsiknál ezek szeretnek tönkremenni. Nekem oroson Soltész Péter (Táltos utca) nézte meg, szinte fillérekért kiolvasta a hibakódot.
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Családdal tervezünk 4-5 napra Nyíregy környékét felvedezni (állatkert, wellness stb..)
Tudtok ajánlani jó szálláshelyet?
Üdv.Apró: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/immy/index.html
-
rasky
senior tag
-
anonymus89
addikt
Eladó!
Huawei P Smart fekete Dual sim új, bontatlan 2 év garival 46.000,-Ft
Samsung J5 2017 fekete 1 kártyás új, bontatlan 2 év garival 46.000,-Ft
Huawei P10 fekete, spigen armor tokkal egykártyás 2év gari már lejárt függetlenített szolgáltató által 40.000,-Mind 3 nfc-s mobil tárcakén használható.
[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs