Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz KAMELOT #19833 üzenetére
Bármikor visszamondható az előrendelés, gondolom, az elállás is megy ha csalódás lenne a kártya. (Én se rendelném elő, pár hónapot szerintem érdemes várni az új cuccokkal.)
Előkerült itt korábban - és én is úgy gondolom - hogy a Touring árak legalább addig maradnak, amíg lesz Pascal.
[ Szerkesztve ]
-
MaxxDamage
félisten
válasz KAMELOT #19833 üzenetére
Jaja!
Tesztek, majd ha tetszik lehet rendelni (ha van és nem fogyott ki a készlet)
Tesztek előtt még ha nem látom mit is veszek...tuti nem rendelném elő...
Másik dolog meg az, hogy ezek az árak még csak "előrendelői" árak, tehát változhatnak. Nagy valószínűséggel kicsit mérséklődni fognak (de lehet erősödni, főleg ha elfogy minden keszlet)
Majd kiderül...MD
L◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest