Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    válasz Cifu #26041 üzenetére

    Én is sokat fórumozok, mondjuk redditet gyakrabban kellene olvasnom (havonta csak kb 2-3 szor nézek körül ott). Én nagyon sok helyen azt olvasom a 1080 Ti tulajoktól, hogy nem váltanak 2080 Ti-ra, skipelik ezt a generációt és várják a következőt. Én is így tettem, pedig nagyon-nagyon kellene a plusz kakaó. VR-ban bármekkora raszter teljesítményt el tudnék fogyasztani köszönhetően a supersampling-nek.
    Ezért a következő csúcsra már most félretettem a 2080 Ti árát, amit nem vettem meg. 3080 Ti-t viszont az első körben meg szeretném venni, talán csak akkor nem ha valami súlyos anyagi téma közbeszól vagy ha lélektani határt fog súrolni (mondjuk fél misit nem fogok érte adni de pont arról szóltak a jóslatok, hogy nem lesz olyan kemény launch price-a, mint a 2080 Ti-nek, ennek nagyon tudnék örülni).

    "Ez a pénzről és a szemfényvesztésről szól..."

    Na ezt akartam hallani, én is így gondolom! :K Csak azt nem tudtam, hogy szoftveresen oldották meg és nincs benne külön modul.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák