Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz KillerKollar #2140 üzenetére

    Igen, ezek alapján a PNY, KFA2 és a Gainward is kaki, mert ugyanott készül esélyesen mindegyik, ahol a Palit.
    Ha megnézed, kb. egyformák a kártyák méretei, csak a külső design tér el :K

    Azért azt tegyük hozzá, hogy attól, hogy pl. most a Buildzoid videóban mondták, hogy ezeknek a kártyáknak van a leggagyibb VRM és társai, tulajdonképpen ez nem probléma, mert a legtöbb esetben ennél több csak extrém tuning esetén kell. Értsd: folyékony nitrogénes téma.

    Ez majdnem ugyanaz mint az alaplapoknál, ott is simán elég lenne a polc alsó feléről való példány, a végén pedig 24/7 tuning-beállítással esélyesen ugyanott lenne mindkettő, nekem legalábbis semmi különbség nincs ilyen témában egy B550 TUF Gaming-Plus és egy X570 Dark Hero lap között, csak utóbbi 100ezer Ft-tal drágább volt...

    Én berendeltem egy Inno3D X3 OC RTX 4090-est is, az pedig csak 3slotos, kíváncsi leszek mit tud majd hőfokügyileg a Gainwardhoz képest. Kis szerencsével péntekre itt lesz, amúgy jövő hét hétfő-kedd :U

    Alapvetően a Gainward-os hőfokokat látva teljesen felesleges ide 3,5 slotos batár kártya.
    Tuning-ügyileg pedig inkább feltenném a kérdést, hogy minek is? Még 4K-ban is cpu-limittel lehet találkozni itt-ott.
    Még nem finomhangoltam gyári 450W-on a kártyát, de majd megteszem, mert az Inno3D esélyesen csak 450W-ot tud, nem tolható ki a TDP-kerete, és akkor "almát almával" lesz vmennyire az összehasonlítás.

    Amit pedig nagyon remélek, hogy az már nem fogja coil whine-oltatni a tápomat, mert a Gainward-ot sajnos nem szereti egyik tápom sem :N (a tápjaim ciripelnek tőle..., és nem a kártya, szóval lehet ez ilyen EVGA-táp sajátosság, 2db 1300W-os és 2db 1000W-os EVGA-táppal is megnéztem :DD )

    Szóval megy majd vissza Alza-nak (esetleg hardverapró :U ) amint megérkezett az Inno3D-s kártya.

Új hozzászólás Aktív témák