Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GAbre
veterán
válasz MPowerPH #22799 üzenetére
Akkor még kb új volt ez a nagy ár,azért fújtak rá.
Most már "megszokták"
Hát kaparni fogod,de bányászásnak biztos nem mondanám
Még lehet jobban meg fogja érni kicsivel,ha más coint bányásznak vele.
És állítólag a még nem-en van a hangsúly,mert majd ki lesz játszva.Avatar
-
Benhill
senior tag
válasz keIdor #22803 üzenetére
Alzara kikerültek a 3080Ti-k, suprimx veri a 3090et teszteken.
https://www.techpowerup.com/review/msi-geforce-rtx-3080-ti-suprim-x/
Lazan lesz 3000eur.
-
veterán
Rip DLSS ! thx AMD !!
[FidelityFX]
"AMD állítása alapján a Ryzen APU-kat és az Nvidia kártyáit is támogatni fogja a technológia" -
arn
félisten
válasz abridabri #22809 üzenetére
Azert varjuk meg a fuggetlen teszteket. Az egesz alapja a deep learning, ebben meg sok ilyen nincs. Mindenfele skalazasi trukkel nehezen fog menni.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
arn
félisten
Az eu betilthatna mar ezeket az msrps arakat/teszteket, vagy kotelezze a gyartokat, hogy attol nem terhetnek el jelentosen. Realis arazast adjon meg a gyarto. Nevetseges, hogy 3x annyiert megy vmi.
Konkretan a pcs jatekos hwpiac agyhalott alapotban van. Elobb veszek egy gpus procit, mintsem tobb ezer eurot adjak egy videokartyaert. Innen meg csak egy ugras, hogy lecsereljem az egesz pct egy apple m1 szeru vmire.
[ Szerkesztve ]
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
MPowerPH
félisten
Egyetertek. Irjak is, hogy a megjelenitett kep mar nagyon messze van a nativ felbontason lathatotol. DLSS -nek meg pont az a lenyege, hogy joforman minosegveszteseg nelkul dolgozik.
Erre fel csak szimplan leveszed a felbontast a megjeleniton.[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
Én elengedtem már ezt az egész sz@rt... Aki munka miatt használná, azok megszívják sajnos. Nekem az a havi 2-3 óra amit játékkal töltöttem eddig, az nem ér meg ennyit. Annó 350-ért vettem tavaly rtx3080-at, 5 óra üzem után tapsoltam, hogy bukó nélkül kiszálltam belőle. Mondtam magamba, hogy felkapott most ez a vacak, pár hónap, aztán veszek olcsóbban :D Már nem szidom magam, ennyit nem ér nekem, megszerettem a 1080ti-t
-
arn
félisten
válasz zebra_hun #22813 üzenetére
En rtx2070en ragadtam, videokat szoktam vele kodolni (csak hobby), jatek kevesebb. Ha megdoglene, nem is tudom mit vennek helyette.
Az apple nagyot fog a m2vel (vagy akarmi is legyen a neve) kaszalni - gyk nem tudsz erosebb pct epiteni, vagy olyan aron, hogy az apple pofatlanabb lehet, mint eddig barmikor. Nem mintha szegyenlossek lettek volna.
-
arn
félisten
válasz keIdor #22815 üzenetére
Most hiaba tudsz izmosabb procit venni pcbe, ha gput nem tudsz gyk egy csomo tipusu feldogozasnal az apple lesz a nyero emiatt. Erdekes szituacio lesz, es kivancsi vagyok, hogy a pcgyartok mikor kezdenek el ezen gondolkozni. Pl csinalhatnanak egy 2-300 wattos aput, felpumpalt videoval. Bar kerdes mikor eri el a banyaszok ingerkuszobet, mert akkor ugyanott vagyunk.
Ez jelenleg egy piaci res, es egy valos problema, mert nem lehet varni mindorokke - es az emberek masfele fognak mozdulni, atrendezodik a piac.
[ Szerkesztve ]
-
AsakuraDave
őstag
válasz gainwardgs #22818 üzenetére
Mint nV tulaj nem tudom ennek miért örül ennyire Mármint oké ha valahogy jobb lesz mint a DLSS megoldás akkor nV júzer ugyanugy befogja tudni kapcsolni. De aki azt hiszi, hogy ezzel majd natív minőséget fogunk kapni annak szólok, hogy már nagyon pisa szagú a keze így húzza ki a biliből!
There's only one thing that hurts people more than lies. It's saying out loud the truth and facts.
-
MODERÁTOR
-
laychi
veterán
evga kidobhatná stepupban a 3080ti ftw3-at, szerintem nem igen kellene ráfizetnem
bár ahogy nézegettem pár játékban jön 7-8% különbség, a többinél elenyésző.(1440p)
Érdekes a memóriasávszél és a + cuda magok-ra nézve...#22821keIdor
Akkor, amikor nem leszek itthon, mert asszony kirándulást tervezett be....[ Szerkesztve ]
-
Segal
veterán
Magánszemélyeknek kötelező. Pont ezt játszák ki...
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Segal
veterán
válasz snecy20 #22827 üzenetére
kb 1 év múlva
"Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)
-
Laraxior
titán
válasz keIdor #22821 üzenetére
Figyelem en is hatha becsuszik egy. Egy nyaralas ara megint kijon a pluszbol amennyiert elmegy
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
warcat
veterán
válasz keIdor #22831 üzenetére
Humoros dolog ez, mert amazon 1 vagy 2 óra distill után captcha kitöltésére kötelez ( ez viszonylag új).
Gondoltam lazítok a beállításokon (noha az 5 sec frissítés is már túl lassú, nem lehet semmit elkapni meg nem is nagyon van mit) feltoltam 10 secre a frissítést.
Semmi változás, ugyanúgy durcizik érte, hát a jó édes anyukájukat. Adjanak akkor egy sort amire fel lehet iratkozni, mi lenne a szerintük elfogadható, random esti böngészés közben kellene belefutni egy készletezésbe? Lottónyerésnek érzetre nagyobb esélye van...
EA: It's in the crate!
-
Segal
veterán
válasz warcat #22832 üzenetére
Vásárlás előtt minimum ideírni hogy elérhető x helyen hogy nekünk is legyen "esélyünk"
-
laychi
veterán
rtx 3080 ti mining [link]
Már ez is része a hardware teszteknek
Nem csak gaming, számítási teljesítmény mérés és OC[ Szerkesztve ]
-
Jack@l
veterán
Gamers nexus
https://www.youtube.com/watch?v=Vtkk-_0jrPUA hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
-
MPowerPH
félisten
válasz ribizly #22844 üzenetére
En is igy tudom, nem ertem, mit vagytok kiakadva. Nem tul jo bolt igy, tekintve, 3080 -al azert par honapig meg kaparhatsz. Sot, lehet ev vegeig. Addig pont kitermeli az arat. Mig a Ti -nak erre kell majd dupla annyi ido, es meg tobbet is eszik.
[ Szerkesztve ]
Don't Tread On Me
-
warcat
veterán
Na remélem mindenki bevásárolt a hatalmas készletekből, ha volt is bármi már biztos nincs
EA: It's in the crate!
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield V
- Opel topik
- PlayStation 5
- Kutya topik
- Apple notebookok
- Milyen monitort vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest