Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AC2
kezdő
válasz voodoo98 #5371 üzenetére
Nem stabil hiba volt és nem csak játékban. Tegnap 4-5 alkalommal: youtube, viber, rdr2 illetve sima böngészés alatt.
Lekopogom de a 71-es hotfix-el egyelőre nem jött elő. Nagyon gyanús, hogy a g-sync-nek köze lehetett hozzá.
A TDR-nek nem mindig van látható jele, de az eventlog-ban mindig nyoma marad.
CPU: 9900KS 5Ghz
[ Szerkesztve ]
-
Dare2Live
félisten
válasz voodoo98 #15315 üzenetére
Gosip alapján Shader/TMU/ROP uannyi mint 3090nél, így teljesítménye is meg fog egyezni.
Meg mert olyan hude nagy difi nincs 3080/3090 közt értelme se lenne ha nem 3090 szintet közelítené/hozná.Viszont a 20GB ram nem tudom hogy jön ki a fentivel. Vagy egy multiprocesszort feleznek de akkor nem jó a gosip. Viszont akkor teljesítménybe ha azonos mhzn menne kb pont 3080/3090 közé érkezne. Esetleg mhzvel lehet játszani 3090 tényleg koppra van járatva azonos power limittel 3080TI kicsit mehet többet.
Vagy b verzió, hogy 12GBvel jön. Ami elég logikus lenne 12GB tényleg mindenre elég a 20GBből 8GBt fölösen fizet ki NV és vásárló.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
voodoo98
addikt
válasz voodoo98 #16438 üzenetére
(lejárt az idő limit)
közben itt találtam néhány infót.Módosítás: 4k-ban próbáltam, elvileg ott működik csak.
"Such as you can't use DLSS on a 2080ti unless you're running it in 4K. The 2080/2070 you could on 1440p. There's probably an update DICE needs to implement for the new cards. I have the same problem at 1440p."
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
válasz voodoo98 #16441 üzenetére
Még a 2070s-el próbáltam, de emlékeim szerint egy förtelem volt. Gondolom ezért kapcsolták ki. Akkor is 1440 gsync volt. Most ahogy ott többen írják 3080-al meg inaktív a kapcsolója a dlss-nek. Egyébként natívban is játszható a ray tracingel a játék, de amíg bámészkodtam, hogy milyen f@sza a tükröződés mindig lelőttek. Sztem multiban a senkit sem érdekli az rtx.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz voodoo98 #21948 üzenetére
Igen csak a bányászattal kapcsolatos kérdések nem igazán kedveltek itt. Ha pedig memória hőfokról van szó az nálam egyből bányára utaló jel amit inkább abban a totyikban tennék fel és lehet előrébb is jutnál. Nem kötekedésből írtam!
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
GAbre
veterán
válasz voodoo98 #23324 üzenetére
Ha valamit megtanulhattunk az elmúlt 1 év során,az,hogy semmi se biztos nem?
4ik hullám?Gazdasági helyzet,árak?
Vagy van már konkrét időpontod,amit BIZTOS NEM IS TOLNAK EL SE,illetve tudod árakat is,vagy,hogy lesz rá pénzünk biztosan,esetleg készlet is lesz belőle????
Mellesleg minek öljenek bele milliárdokat,az újba,ha még a régiből se jött be túl sok pénz,avagy jöhet belőle még bőven.
Kb tökmind1,hogy jövőre jön vagy nem.
Mert ha az lesz,mint most akkor tőlem jöhet szeptemberben az új gen.De,hogy mikor fér hozzá az ember,az lehet +1 év is....
Főleg,ilyen alkatrészhiányok/+bányászlázhoz hasonló,vagy ugyanilyen helyzet mellett.Annyira naivak ne legyünk,mint most:
-Eladom 2080-tiom,és árából veszek majd 3080/90-et(out of stock!).De gyártó ígéri hamarosan lesz!
-Előrendelem a kártyát akkor hamarabb kapok(3 hónap várakozás,és semmi+evga oldalon is alig mozdult 9hónap alatt!)
-Nah jó scalperektől nem veszek,majd 1-2 hónap múlva ,mikor lesz már készlet normális áron,mert már amd is adott ki,és ígéri mind2 készletet (Out of stock)!!!!!!!!!
-Nah jó várok pár hónapot,akkor már biztos lesz,és jobb áron(out of stock!!!+2-3x ár!!!).
-Májusra már megoldódnak a készlethiányok,május végére,már minden boltban az új LHR kártyák lesznek.Bumm: [link]
----És azóta sincs mondjuk alzán se kártya....
Én már leszoktam arról,hogy majd a jót várom....
Most nézem foramaxon van már 70ti[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #25878 üzenetére
1700-ert adok Asus TUFot
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
Laraxior
titán
válasz voodoo98 #25891 üzenetére
Nem az enyem. Nekem Strix van. Persze hogy új.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
nagyúr
válasz voodoo98 #26101 üzenetére
Ez melyik kereskedő? Mi két EVGA kártyát is vettünk pár hónapja a FirstShop-tól, az egyiknél cég, a másikat magánszemély volt a vásárló. Vásárlás előtt direkt rákérdeztem, náluk ugyanúgy 36 hó gari van mindkét esetben!
Ez szerintem a hivatalos EVGA garit semmiképp sem érinti.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest