Új hozzászólás Aktív témák

  • w1n1x

    tag

    válasz Albigator #13681 üzenetére

    Egyelőre csak gyári venti profillal próbáltam de 42% fölé nem is pörögtek a ventik. Kíváncsi vagyok, hogy mennyit nyerhetek 55-70%-ra felhúzva. Az alulfeszelésen kívül semmi mást nem csináltam.
    Phanteks P500A házat használok 3db Arctic P14 PWM ventikkel, rendkívül jól szellőzik a ház alapból is, a ventik meg kiválóan teszik a dolgukat, 72.8 cfm gyárilag a max, amit tud.
    Stabil alatt hogy érted? A teszten többször is átment egymás után, egyedül Horizon Zero Dawn alatt fagyott ki, de az egy alapból kényes játék kritkán aluli optimalizálással.

    Ma van nálam a kártya először, ezeket a beállításokat én is kaptam, és picit hangoltam rajtuk ezalatt a pár perc alatt, de biztos vagyok benne, hogy van még benne potenciál, csak próbálkozni kell sokáig :) . Ha 875mV-al+ 1950 Mhz-el csinált 14600-t, akkor elnézve az a 400 pont különbség játékokban pld elhanyagolható különbség lenne. A Superposition meg általában +-200 ponttal sűrűn eltér, ami margin of error-ként kalkulálható alapból. Igazából csak segítséget és véleményeket szeretnék, hogy elsőre ez jó eredmény-e 42%-os venti fordulattal + ilyen alulfeszeléssel? :R

Új hozzászólás Aktív témák