Új hozzászólás Aktív témák

  • DeathAdder

    veterán

    Üdv :)

    Árgus szemekkel lesem aprón a 2080Ti-ket, úgy látom nem csak én, nagyon durva hogy ilyen 10-15 perc alatt már jegelve vannak, még a bevallottan zörgő ventis Gigabyteok is.

    Sokat elszalasztatottam már, jórészt tudatosan, így ma egy Gigabyteot, tegnap egy EVGA black-et, jó néhány mókuskerekes Asust, két hete egy Gainward Phoenix Goldent (ezt az egyet bánom mostmár), meg unom már lesni az aprót is, hogy mikor kerül fel valami rendes :DDD hétfőn nexplo-jé volt az utolsó rendes talán, azt meg beajánlottam egy ph!-s kollegának, aki azonnal meg is vette, ezt is picit bánom már, de nam akartam annyit fizetni érte :)

    Szóval melyekre érdemes rámozdulni, ami biztosan nem throttlingol, és jó a hűtése, esetleg tuningban is fasza? És hogy lehet akkora különbség, hogy pl. egy EVGA black 26 centi hosszú, egy Gaming X trio 33 cm?

    Rog Strix, Gaming X-en kívül érdemes még bármiben gondolkodni, ami garantáltan nem throttlingol? illetve jól gondolom hogy ennél a kettőnél a legvalószínűbb, hogy Samsung ramosat fogjak ki?

Új hozzászólás Aktív témák