Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 980 Ti / Titan X (GM200)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bombibmw
veterán
Srácok, döntöttem.
Csütörtökön érkezik hozzám egy Zotac Gtx980Ti Amp! Omega Edition.
Nagyon kíváncsi vagyok.(#5702) hpeter10:
Közben javítottam Omegára, mert az lesz.
Köszi![ Szerkesztve ]
-
Landon
őstag
válasz #Morcosmedve #5700 üzenetére
Nemtom', első Fallout játék amit kipróbálnék, tetszik első ránézésre. Majd meglátjuk. Bethesda, szóval nagyon rossz nem lehet.
Bombi: Kíváncsi leszek. Nekem eddig semmi bajom nem volt a Zotac-kal de 980-nál megégettem magam az Omega-val azóta vannak fentartásaim. Még anno bevásároltam egy 980 Omega-t mondván de jól néz ki meg biztos jól is hűt etc. Hát olyan jól hűtött, hogy lazán játék alatt 81-85C volt a kártya. Ment is vissza azonnal és jött helyette egy G1.
There are no traffic jams along the extra mile.//\\Never argue with stupid people. They will drag you down to their level and beat you with experience.//
-
bombibmw
veterán
Ennek más a hűtése és bár nem ismerem, azért látszik ezen a téglán, hogy nincs belőle kispórolva semmi.
Remélem, hogy jó lesz, majd meglátjuk.
Azt tudom, hogy nem a leghalkabb kártya, de nem hiszem, hogy annyira hangos lesz.(#5704) akoska07:
Nem fogok tudni aludni.[ Szerkesztve ]
-
-
bombibmw
veterán
válasz ForRedGlory #5708 üzenetére
Majdnem ugyanaz.
Az Extreme többet is eszik, tehát rosszabb nem lehet, legalábbis remélem.
Ebben a videóban szerettem bele.[ Szerkesztve ]
-
rtitusz
őstag
Sziasztok, lassan lehet ráveszem magam egy GTX 980 Ti vásárlásra, és az ASUS STRIX GTX980TI kártyáját nézegettem, de igazából ötletem sincs melyikkel jár az ember a legjobban. Látom itt sokan Zotac pártiak.
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz rtitusz #5714 üzenetére
Nem is az, hogy pártiak, de nem rossz kártya. Asus t teljesen felejtsd el, sajnos nem tul jo a hutesuk az utobbi idoben. Azt javaslom, hogy vard meg mig bombibmw megosztja a velemenyet a zotacrol.
Egyebkent a leghalkabb a Palit Jetstream/Superjet
Legnagyobb tuningpotenciál (a silicon lottery t leszamitva) a Giga G1, ehhez kepes, annyira nem hangos, nala picit halkabb az MSI 6G de annal neccesebb a hutes illetve nem tudom daveoff, mennyire veszi fel a feszt?De olvass vissza. Az, hogy milyen AsicQ-ja van, nem jelenti, hogy te is olyat kapsz vagy jobbat.
© asszongya'hogy
-
Modst3R
senior tag
válasz rtitusz #5714 üzenetére
Strix felejtő, annyiból ink evga classified, itt a legtöbben G1 v MSI pártiak! A zotac csak szóba került ahogy a Palit is!
Nálam vannak itt sokkal okosabbak is, de én a top3ba a következőket mondanám és jellemezném:
G1: Erős, jó hűtés, picit hangos
MSI: Erős, nem annyira jó hűtés, halk
Palit: Nem annyira erős, jó hűtés, halk.Ezek közül mindenki maga dönti el mit akar! Illetve én pl úgy döntöttem el h melyik bruttó ára esett le 210k környékére.
️Anna (sajnos a felhasználó nevem nem tudom módosítani.)
-
rtitusz
őstag
válasz Modst3R #5716 üzenetére
Köszi a válaszokat, azért persze akinek van még mondanivalója ne habozzon közölni. Asus-t csak azért néztem, mert kb. 10 éve asus kártyáim vannak (HD3870->HD6850->HD7870->R9290) és eddig mindegyik hibátlan volt, meg valahol olvastam, hogy a Strix a leghalkabb kártyák között van, miközben a legjobban teljesítők között szerepel. AMD-s vagyok egy ideje, de az új széria szerintem egy nagy ballépés az AMD-től. Sajnos a kis R9290-et megeszik a játékok reggelire 2560x1440-es felbontáson, és ha lúd legyen kövér alapon döntöttem a GTX 980TI mellett. Utoljára nVidiám 2004 környékén volt, egy Inno3D GeForce 6600GT, de az már nem ma volt.
-
brumi1024
veterán
válasz rtitusz #5719 üzenetére
"1080p-hez egy R9290 vagy egy GTX970 is elég."
Ez nagyon igényfüggő, valakinek egy 750 Ti is elég. 290 - 970 - 980 - 980Ti útvonalat jártam be 1080p-re (illetve mostmár 1200p-re), és csak az utolsónál tudtam azt mondani, hogy na ez már számomra kellemesen kis kompromisszumokkal jár. A Witcher 3-ban sincs meg a stabil 60 fps húzott 980-nal.
(#5716) modster: Én odaraknám még az EVGA ACX2.0-át is az MSI és a Palit közé, az elsőnél csendesebb, de a másodiknál hangosabb és melegebb.
[ Szerkesztve ]
-
XXArcAngelXX
tag
-
rtitusz
őstag
válasz XXArcAngelXX #5722 üzenetére
Ha alapjáraton nem hangos, a G1 akkor nem gond, az R9290-nél terhelés alatt csak halkabb lehet. EVGA-nak van olyanja egyik verzióban mint a Strix, hogy lekapcsolja teljesen a ventiket ha nincs terhelve. Azt szeretem, ha böngészés, munka közben kussban van a gép, ezért is vettem a Seasonic tápot, az is csak terhelés alatt használja a ventilátort, olyankor meg úgy is füles van rajtam. A "coil whine"-al mi a helyzet G1-en?
-
#Morcosmedve
veterán
válasz rtitusz #5724 üzenetére
A cicerges mindegyiknel elojohet magasabb FPS-el, de szerintem egyaltalan nem zavaro 980-980Ti n. 970-eken iszonyat gaz tud lenni.
Evga-val az a "baj" hogy mind referencia, kiveve az FTW es a Classified, de azok meg jobban melegednek es ar/ertekben nem jok.G1 is lekapcsolja a ventit, de szerintem a vilag legnagyobb baromsaga. Ossze vissza inditja meg allitja a ventit, amikor hataron van, illetve sokkal nehzebben hul le vagy magadabb a hofok, ha lekapcsoltatod, hang meg nem valtozik, en lefogtam a ventiket es semmi nem valtozott meg. Nem hiaba halnak meg a passziv tapok is.
© asszongya'hogy
-
h1mpi
félisten
-
rtitusz
őstag
válasz #Morcosmedve #5725 üzenetére
Köszi, valószínűleg akkor G1 lesz. Az ipon árulta pár napja 211-ért, majd lesem, hátha leesik megint. Annyira nem sürgős.
-
ingalls
senior tag
Nekem is. Bár a nagy melegben bizony előfordult, hogy terhelés nélkül is beindultak a ventik. Most tettem a gépbe még egy befújót, már terhelés alatt is 70-75 körül van.
G1-nél azért tényleg jó, ha mindenki tisztában van azzal, hogy veszett hangos, mikor kakaót ad. Majdnem olyan, mint anno a legutóbbi ref kártyám, az 5870. Sőt, itt van is valami olyan rezonancia, ami miatt nálam egy magasabb, pulzáló hang is előjön, ha 70% fölé megy a ventilátor fordulata (rpm értéket nem tudom). -
h1mpi
félisten
válasz ingalls #5728 üzenetére
Ja csak ne felejtse el senki, hogy egy jól szellőző házban nem megy 55% fölé a venti... Ahogy írtam Nekem nem százas az a kártya, szintem mindenhol +10 fokod van az enyémhez képest.
Itt a gyári automata vezérléssel ment: 65 fok / 44%
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
ingalls
senior tag
Tuninggal ilyen hűvös a kártyád?
Az is vicc, hogy FS-ben 1100 ponttal többet hoz a kártyád, mint az enyém 1495-tel.Hát nem tudom h1mpi, mindig ezt mondod, de nem tudom, mit tehetnék még? Oldallapra tegyek még egy befújót vagy 2-t? Félek, hogy a levegő áramlásának nem tenne jót. Vagy csak vízzel oldható meg a jó szellőzés bent?
Ipon-hoz elvittem és meséltem nekik a hőmérsékletekről, azt mondják 85-ig normális, és hogy nézzem meg ezt a tesztet. És odafordították hozzám a monitoron a PH-s teszt 980Ti ref eredményeit. Nem hittem a szememnek, hogy komolyan össze akarják hasonlítani a kettőt. De mivel én nem vagyok szakmabeli, csak lelkes civil, én mindent elhiszek. Ők a szakik. Ha a 80 fok jó, akkor igazuk lehet.
[ Szerkesztve ]
-
brumi1024
veterán
válasz #Morcosmedve #5725 üzenetére
Itt a referencia mivolt itt szerintem nem olyan nagy probléma, nem extrém tuningban a topikbeli eredmények alapján +20-50, nagyon jó esetben 80 MHz-ekről beszélünk a custom javára. (Illetve azt hozzátenném, hogy a Classi csak itthon ilyen furán árazott, és az is szerintem a beszerzési forrás miatt, hivatalosan 20 dollár van a backplate-es ACX2.0 és a Classi között. Nem véletlen, hogy nem tudtam beszerezni nyáron kint )
[ Szerkesztve ]
-
#Morcosmedve
veterán
válasz Montesantos #5736 üzenetére
Ez 980, de itt van Ti is olyan 265-270k körül láttam.
© asszongya'hogy
-
ingalls
senior tag
Hogy mehet azonos órajelen 1100-zal jobbat a kártyád FS-ban, mint az enyém?
-
rtitusz
őstag
válasz Montesantos #5736 üzenetére
Úgy tűnik a Google nem a barátom ma. Maradok azért a G1 mellett, a léghűtést jobban kedvelem, egyszer megdöglött egy pumpám az i80-ban, utána váltottam Noctuára.
[ Szerkesztve ]
-
bombibmw
veterán
Itt van nálam a Zotac.
-
ingalls
senior tag
Van esetleg olyan időmilliomos bp-i G1 tulaj a fórumon, aki ki tudná tesztelni az enyémet? Ezek a hőmérsékletek és hangok aggasztanak és már csak hétfőig van lehetőségem visszaküldeni a kártyát.
Ha van ilyen, kérem pm-ben egyeztessünk.
Köszönöm! -
Csabee86
senior tag
Sziasztok.
Most tervezek venni Gtx 980Ti videókártyát. Abból is a Palit Super Jetstream verziót.
Kérdésem az lenne, hogy egy msi_b85i_gaming alaplapba és egy bitfenix prodigy mini itx házba befér?
Segítségeteket előre is köszönöm.
Üdv: Csabee86
-
bombibmw
veterán
válasz Modst3R #5745 üzenetére
Itten van.
Ez egy óriás!Erdei88:
Zotac lesz ott is?Mindjárt berakom, csak előbb a procit kell, mivel útra készült egy kupaktalanításra, de így visszakerül.
Nagyom masszív darab, mindene fémből van.
Remélem jól fog majd menni, de azt sem bánom majd, ha nem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- GIGABYTE RTX 2060 OC 6GB (GV-N2060WF2OC-6GD rev. 2.0)
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest