Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grave_444
nagyúr
válasz Fr3eWar #32601 üzenetére
Gigabyte WF3 - G1 ajánlott. (alapjáraton egy kicsivel talán hangosabb a ventije, mint az előző szériáknak.
Nem zavaró egyáltalán, ha nem vagy csendmániás nem fog idegesíteni..MSI-nek idle leáll a ventije 60 fokig. Ezek közül kisebb az esély, hogy cicergőst kapsz, bár ez táptól is függ.
-
Grave_444
nagyúr
-
Fr3eWar
őstag
válasz Fr3eWar #32631 üzenetére
Nos, meg is lett az MSI 970 Gaming, cicergést nem tapasztaltam Valley alatt sem, illetve játékok alatt sem.
Halkabb mint 670em volt, szóval nagyon elégedett vagyok. (a 290X-hez hasonlítani sem lehet.)
Tápom egy Enermax Modu87+ 500W-os (gold minősítés), a gépem leghangosabb pontja jelenleg a procin levő Scythe GlideStream 140 PWM venti (460-as fordulaton).
Nagyon hasznos volt elolvasni a fórum utólsó 200hsz-ét, mert ez alapján tudtam én is modellt választani. Ha nem olvasom biztos vakon egy Strix-re repülök rá, és lehet hogy meg is bántam volna. -
Racecam
nagyúr
válasz Fr3eWar #32882 üzenetére
Köszi Neked is!
És is szeretem a csendet, de talán ennyire nem vagyok rá érzékeny. (Azért a hűtő ajtót nyitva hagytam volna... )
Az MSI csak akkor jöhet szóba, ha házat is cserélek, különben nem fér be.
Viszont erre jó esély van, mert erre: Zalman H1 eléggé rákattantam...Com'è diverso il mondo visto da qui
-
trufa12
addikt
válasz Fr3eWar #32889 üzenetére
Én is most kezdek majd bele az ultra csendes gép építésébe ... ha egy légy is zümmögni fog , már megyek is rá........ vadászom le
kivagyok akadva én is ha valami suhogást, búgást hallok, agyfasz elkap ...
ha meg rezonál valami nah az[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs